Drogisterij shoplog: DM & Müller

Hoi! Na lange tijd weer een shoplog. Ik ben samen met Thijs een middagje naar Bocholt geweest. Jep, dat is in Duitsland. Ik shop graag in Duitsland. Drogisterij artikelen zijn daar vaak goedkoper. En ik kan je zeggen: ik heb flink ingeslagen, haha. Kijk mee in deze drogisterij shoplog naar de items!

In Bocholt zijn we eigenlijk vooral naar de Müller en de DM gegaan. Dit zijn twee grote en bekende drogisterijen in Duitsland. Daar scoorde ik dan ook wat drogisterij artikelen. Eigenlijk zijn het alleen maar drogisterij artikelen wat ik heb. Thijs heeft veel deo’s gescoord en ook nog wat kleding. We waren bij de New Yorker en hebben daar een trui en broek gehaald voor hem.

Drogisterij shoplog

Verder hebben we niet echt in veel kledingwinkels gekeken. De mode vind ik vaak wat minder in Duitsland. Hoewel ze bij de New Yorker veel toffe items hadden. Op naar de gekochte items die veel bij de DM en Müller vandaan komen. Ik laat ze een beetje door elkaar zien.

Vitamine tabletten


Misschien niet het spannendste maar ik kocht bij de DM voor een paar cent per buisje vitamine tabletten. Deze drink ik vaak bij het avondeten. En in Duitsland zijn deze te koop en voor een laag prijsje.

Nivea crème


Bij de DM zag ik ook veel Nivea producten voor een lage prijs. Ik kocht daar een dagcrème. Alvast een voorraadje dacht ik zo. Geen idee wanneer ik weer naar Duitsland ga en dagcrème gaat niet over datum zo lang deze dicht is. Voor iets meer dan vijf euro kocht ik deze dagcrème. In Nederland betaal je bijna het drie dubbele. Super chill!

Labello

Drogisterij shoplog
Wat ik eigenlijk ook altijd scoor in Duitsland is Labello. In Nederland betaal je voor deze smaakjes al snel over de drie euro. Bij de Müller scoorde ik deze voor ongeveer 2 euro per stuk. Volgens mij de Blackberry zelfs voor €1,45. Dat is toch helemaal top?!

Douchegel

Drogisterij shoplog
Douchegel inslaan doe ik ook graag. Bij de DM verkopen ze het merk: Balea. Een goedkoop en fijn merk. Ik nam hier een bodylotion en een douchegel van mee. Beide rond de één euro. Kost geen drol dus. De Dove producten zijn ook goedkoper daar. Voor €1,50 heb ik een kokos douchegel gehaald. Met deze wintermaanden haal ik een zomergeur in huis.

Parfum

Drogisterij shoplog
Dan het leukste als laatst: parfum! In Duitsland is parfum ook goedkoper. Beide zijn eu de parfum’s. Dat heb ik altijd liever dan een eu de toilet. Die geur vervaagd sneller naar mijn idee. Bij de Müller scoorde ik een Police luchtje. Dat doodskop flesje is toch geniaal?! En de geur is heerlijk zoet. Deze kostte iets onder de twintig euro.

Bij de DM heb ik voor elf euro dit s.Oliver luchtige gekocht. Kan je het geloven?! Een mooi roze flesje met een zachte zoete geur erin. Ik vind het heerlijk. En al helemaal voor die prijs. Ik ben er helemaal blij mee.

En dat zijn alle gescoorde items in deze drogisterij shoplog. We kunnen er voorlopig weer mee door. Het scheelt ook dat we redelijk vlak aan de grens wonen en makkelijk naar Duitsland kunnen rijden. Voor nu kunnen we weer lekker douchen, smeren en spuiten met alle heerlijke luchtjes.

Shop jij graag in Duitsland?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *