De Vliegende Vrienden van Amstel Live review

de Vliegende Vrienden van Amstel Live

Hoi! In deze video bespreek ik mijn dagje bij de Vliegende Vrienden van Amstel Live! Samen met twee vriendinnen ben ik vorig weekend naar de Vliegende Vrienden van Amstel Live in Zwolle geweest. Ik had stiekem toch best veel gefilmd die dag en dacht: daar ga ik een video van maken! Ik ga namelijk niet vaak naar dit soort festivals/ concerten, maar vond het echt super! Vandaar een deze video een soort review van de Vliegende Vrienden van Amstel Live!

Zaterdag 15 september waren de Vliegende Vrienden van Amstel Live in Zwolle, Eindhoven en Amsterdam te vinden. Jep, op drie plekken tegelijk. De artiesten vlogen dan ook in helikopters door Nederland naar de locaties toe. Wij waren dus in Zwolle. Op grote schermen konden we af en toe ook de twee andere steden zien en welke artiesten daar dan waren. Echt heel erg leuk en grappig. In deze weekupdate kun je ook al foto’s zien van die dag.

Maar beelden zijn soms leuker toch? Ik had toch best veel gefilmd die dag met mijn telefoon dat ik dacht: daar moet ik een video van maken. De sfeer kan ik wel omschrijven, maar om het te zien is toch veel leuker? Kijk daarom mee naar mijn video over de Vliegende Vrienden van Amstel Live!

De Vliegende Vrienden van Amstel Live

En vond je deze video leuk? Een duimpje omhoog! (ook voor de geweldige sfeer daar!). Ik heb het echt naar mijn zin gehad die dag en genoten van alles. De mensen, de optredens de gekkigheid en de muziek. Echt een hele gave ervaring en ik zou het iedereen aanraden! Misschien ook een keer leuk om naar de Vrienden van Amstel Live te gaan in Ahoy Rotterdam. Die zijn namelijk in januari 2019. Dat zal ook vast een groot feest zijn!

Lijkt jouw de Vliegende Vrienden van Amstel Live leuk?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *