De grote zomer tag – mijn ideale zomer –

Hoi! De grote zomer tag. Ik heb zomervakantie en het leek mij wel leuk om een zomerse tag in te vullen. De grote zomer tag! Helaas is het de eerste vakantieweek nou iet echt zomers weer geweest. En de vooruitzichten geven nou ook nog geen zomerse temperaturen aan. Om toch lekker in de zomer stemming te komen beantwoord ik vragen over de zomer. Zo kom je achter mijn ideale zomer.

De grote zomer tag heeft gezellige zomerse vragen. Denk gewoon het zomer zonnetje er even bij. Het zomerse weer zal vast en zeker wel komen. En fingers crossed….. de vakantie naar Curaçao deze zomer gaat nog door. Daar is het zeker mooi weer. Daar ga ik echt wel van genieten. Nu al super veel zin. Maar ook in Nederland kun je je goed vermaken. Ik heb zeker ook hier nog wat leuke dingen op de planning staan.

De grote zomer tag

Over naar de grote zomer tag. Wat als eerste in mij op komt bij de vraag, daar heb ik ook mee geantwoord. Lekkere spontane antwoorden.

Waar denk je aan bij het woord zomer?

Zon! Haha, ja toch? Zomer staat voor bij voor: zon, cocktails, terrasjes, een BBQ en vakantie vieren.

Thuis blijven of op vakantie gaan?

Zeker dat laatste. Even lekker weg uit je eigen omgeving. Dat is al een heerlijk vakantiegevoel. Ik hoop echt van harte dat we naar Curaçao kunnen. Maar in Nederland op vakantie gaan is ook super leuk. Een zwembadje in de achtertuin kan al heerlijk zijn!

In de zomer maak je mij gelukkig met…..

Mooi weer en een lekker drankje op het terras. Dat is toch een zomers gevoel?! Maar ook mooie momenten beleven met mijn vrienden en familie. Een gezellige BBQ bijvoorbeeld. Dat zijn mooie zomermomenten.

de grote zomer tag

Wat is het ultieme zomergevoel?

Een BBQ die nog lang voor duurt. Het wordt langzaam donker en de vuurkorf gaat aan. Lekker buiten zitten met een Desperados. Oh heerlijk zeg.

[shopsuite_snippet id=5a0f]

Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?

Oeh dat zijn er zo veel. Ik denk toch wel alle vakantie’s naar de Canarische eilanden die ik met mijn familie heb gemaakt. Met mijn opa, oma, tante, oom, neefje, nichtje en mijn ouders ben ik zeker tien jaar op vakantie geweest met z’n allen. Dat was altijd een groot feest. Tenerife, Gran Canaria we hebben het allemaal gezien. Gezellig bij het zwembad liggen: kletsen, chipjes eten en spelletjes spelen. En dan zorgden we wel eens voor veel lawaai #oops.

persoonlijke update

Beste zomerbestemming?

De Canarische eilanden! Met vier uurtjes vliegen ben je echt even helemaal weg. Mooie stranden en hele leuke hotels, appartementen en noem maar op. Maar daarboven staat Curaçao nog denk ik. Dat eiland is zo geweldig!

Favoriete zomersuitstapjes?

Op een terrasje ben ik al blij in de zomer. Een dagje shoppen, lekker lunchen en eindigen op een terrasje. Love it!

de grote zomer tag

In de zomer kan ik niet zonder….?

Zonnebrand, haha. Verbranden is natuurlijk niet goed. Daarbij mijn zonnebril op en een desperado’s in mijn hand. Hoewel een ijsje is in de zomer ook altijd lekker. Haha, ik kan dus niet zonder veel dingen in de zomer.

Het lekkerste zomergerecht?

Een BBQ! En dan eet ik het liefste stokbrood met satésaus, haha. En anders vind ik een pasta in de zomer ook altijd erg lekker.

[shopsuite_snippet id=5a10]

Wat zijn je zomer plannen?

Deze zomer ga ik dus hopelijk voor acht dagen naar Curaçao. We hebben al een test ingepland en tot nu toe horen we niet dat Curaçao dicht gaat. Ik heb er wel vertrouwen in. Verder ga ik deze zomer met vriendinnen afspreken en bijkletsen. En lekker genieten van het zomerse zonnetje. Ohja en spullen in dozen inpakken voor de verhuizing vast!

Van  de grote zomer tag word ik helemaal vrolijk. Let the summer begin! Ik ben blij dat we deze zomer wel weer gewoon op een terras kunnen zitten en we kunnen reizen. Het brengt ook beperkingen met zich mee en we weten niet hoe het  virus zich na de zomer weer vorm geeft. Lastig lastig.

de grote zomer tag

Wel ga ik deze zomer de festivals missen. Dreamfields staat nu al twee jaar op de planning…. Helaas kan dat nog steeds niet door gaan. Dat had deze zomer nog mooier gemaakt: evenementen en festivals. Laten we hiervoor hopen op volgend jaar. Een zomer als vanouds.

Wat zijn jouw zomer plannen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *