Club 9 matras abonnement & kortingscode

Hoi! Lekker slapen is belangrijk toch? Voor mij wel in ieder geval. Ik heb zo ongeveer 3 jaar geleden een nieuw matras ontvangen van Club 9. Hier zijn al wel artikelen over geschreven. Maar ligt het matras nog wel zo goed als in het begin? Ik vertel je er meer over het Club 9 matras abonnement.

Club 9 matras

In september 2020 kwam mijn eerste matras van Club 9. Dit is een eenpersoons matras. Via de site kies je het formaat en deze wordt super snel bij je thuis bezorgd. Het matras zit compact verpakt en deze rol je zo uit. En heerlijk slapen maar.

Ongeveer één jaar later kwam ons boxspring bed met matrassen in ons nieuwe huis. Het eenpersoons matras ligt ook nog bij ons thuis op het logeerbed. In het logeerbed slapen gasten en ik lig er ook wel vaak (iets met een pratende partner in zijn slaap).

En hoe ligt het eenpersoons matras na ongeveer drie jaar slapen? Nog perfect! Het matras voelt nog gewoon hetzelfde aan als toen ik deze net binnen had. Het is best een stevig matras. Deze vormt zich namelijk perfect naar je lichaam. Ik vind het matras niet te hard en niet te zacht. De basis van het matras bestaat uit een unieke Hybridefoam en Firmfoam laag. De totale dikte van het matras is 25 cm.

Wanneer je deze in je bed legt, lijkt het wel een hotelbed, haha. Komt denk ik door de hoogte van het matras. Zo zien die hotelbedden er ook vaak uit. En die liggen heerlijk! Net als het Club 9 matras.

Club 9 matras abonnement

Na vijf jaar word je matras vervangen door Club 9. Zo slaap je altijd fris. Dit zit allemaal bij het Club 9 matras abonnement in. Het oude matras wordt meegenomen en duurzaam gerecycled. In een handzame doos komt je nieuwe matras dan binnen. Deze rol je weer zo makkelijk uit.

Ik heb nog ongeveer twee jaar voordat het matras dus vervangen wordt. Voor mijn gevoel is het zeker nog niet nodig. Het matras ligt nog prima. Maar voor de hygiene is het beter dat deze inderdaad over twee jaar vervangen wordt. Bij een ‘gewoon’ matras zou je dit niet snel doen.

Club 9 matras abonnement

Voor €9,99 per maand huur je al een matras bij Club 9. Je kunt zelf het formaat kiezen en of dit een eenpersoons of tweepersoons matras moet zijn. Ook is het mogelijk om een boxspring bed met matrassen te huren. Bij elk Club 9 matras abonnement zit de ‘vervang service’ erbij in.

Ben je nou nieuwsgierig geworden? Je kunt ook 100 dagen proefslapen op een Club 9 matras. Ik durf bijna te wedden dat je daarna niks anders mee wil….

Club 9 matras abonnement

Ben je verkocht? Gebruik dan mijn kortingscode: GIRLSTHINGS10. Hiermee krijg je 10% korting op het huren van je matras bij Club 9.

Ik slaap nog lekker verder op mijn ‘hotel matras’ van Club 9, haha.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *