Club 9 hoofdkussen & boxspring

Hoi! Slapen is belangrijk. En het leuke is: ik doe het ook nog eens graag! Ons nieuwe bed van Club 9 slaapt dan ook heerlijk! Deze hebben we sinds onze verhuizing in huis. De matrassen erbij slapen echt top. Alleen één item ontbrak nog: een kussen. Beiden sliepen we nog op een goedkoop Ikea kussen. Ik werd wel eens met nekpijn wakker. Hopelijk biedt het Club 9 hoofdkussen een uitkomst.

Club 9 hoofdkussen

Ja! Het Club 9 hoofdkussen helpt zeker. Dit is geen plat gemoffeld kussentje. Nee, dit is pas een echt hoofdkussen waar je goed op kunt liggen. Het hoofdkussen bevat polyurethaan foam gel. Hierdoor vormt het kussen mee maar zakt deze niet in. Het blijft een stevig en fijn kussen. Houdt je hoofd lekker koel door het watergel kussen. Je krijgt het in de zomer niet snel warm met dit kussen. Dat is ideaal. Bij Club 9 zijn we gewend dat er verschil gemaakt wordt tussen een rug-en buikslaper en draaiers in de slaap.

Dit kussen is voor ieder type slaper geschikt. Dat is helemaal ideaal! Het Club 9 hoofdkussen werkt drukverlagend, is ademend en anti-allergisch. Het vormt zich dus naar je lichaam waardoor het nek-, schouder-, en rugklachten kan verminderen. Door de afritsbare tijk kan het kussen op 60 graden gewassen worden. Een tip van Club 9: één keer per maand wassen draagt bij aan een langere levensduur van je kussen.  De maten van het hoofdkussen zijn 40 x 60 x 12 cm. Een kussensloop past er dus gewoon omheen.

Club 9 hoofdkussen

Mijn nekklachten zijn inderdaad een stuk verminderd door het kussen. Ik moest in het begin wel wennen, dat ik wat hoger lag met mijn hoofd. Maar na een aantal keer geslapen te hebben, went dat prima. Ik vind het een fijne aanwinst en het past natuurlijk super goed bij ons Club 9 matras en boxspring bed.

Club 9 boxspring

Club 9 hoofdkussen

Over het Club 9 bed gesproken. Hier slapen we nu al een half jaar op en deze bevalt ook erg goed. Deze is nu weer te bestellen op de site van Club 9. En wel in twee varianten! De Cub 9 boxspring Classic en de Club 9 boxspring Deluxe. Zoals de naam al aangeeft is die laatste is luxer. Bij de Deluxe is een extra topping toegevoegd en details aan het hoofdbord.

Wij hebben zelf de Classic in huis staan. Deze is super mooi en prima. Het bed is zwart en past eigenlijk in elke slaapkamer en is tijdloos. De witte matrassen vormen een mooie contrast. De basis van de matrassen bestaat uit een hybride en Firfoam laag. Daarop ligt een vier centimeter dikke comfortlaag.

Club 9 hoofdkussen

Het hoofdbord is gelijk aan de bedbreedte en heeft een diepte van 8,5 cm. Een hoogte van 110 cm vanaf de grond. De boxspring is er in verschillende maten te krijgen: 140,160 en 180 cm. De lengtemaat is overal 200 cm. Wij hebben gekozen voor twee losse matrassen maar je kunt ook kiezen voor één groot matras.

 Het bed word gratis thuis bezorgd. Het in elkaar zetten ging heel makkelijk. Je pakt de twee losse boxsprings uit en het hoofdbord. Je draait de poten vervolgens in de boxsprings en daarna bevestig je deze aan het hoofdbord. Dit door middel van een schuifsysteem. Dat was wel even gepruts. Maar na die tijd kunnen we heerlijk slapen.

Check de site van Club 9 voor meer informatie over de boxspring bedden maar ook over de matrassen en het kussen.  Ben jij ook benieuwd geworden naar een Club 9 matras of boxspring bed? Je kunt ook eerst 100 dagen proefslapen. Het matras even goed proberen. Maar ik gok dat je deze daarna ook houdt. Met de code: GIRLSTHINGS10 krijg je 10 % korting op je bestelling!

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1146

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *