Chillen in mijn hangstoel – Hangmat gigant-

mijn hangstoel

Hoi! Lekker chillen in een hangstoel. Dat klinkt heerlijk toch? Nou, ik heb sinds kort een hangstoel waarin dat heerlijk kan. Wanneer ik thuis kom van een dag stage of een andere drukke dag en het is nog mooi weer, ga ik graag even hangen in de hangstoel, haha. Een boekje erbij en even lekker relaxen. Klinkt goed toch?! En het meest leuke is ook nog eens dat deze hangstoel helemaal niet duur is. Kijk maar mee naar mijn hangstoel en dat ik lekker aan het chillen in mijn hangstoel ben.

Hangstoel gigant

mijn hangstoel

De hangstoel is in ieder geval al lekker vrolijk door de kleurtjes en strepen. Ik weet nog dat we op vakantie in Curaçao zo’n soort hangmat hadden. Ook met van die vrolijke kleurtjes. Daar kreeg ik helemaal een vakantiegevoel door. En deze hangstoel geeft mij ook weer een vakantiegevoel (jeej leuk!). Via de Hangmat gigant kun je zo’n hangstoel bestellen. Maar ze hebben ook hangmatten. Wel logisch aangezien de naam van de site, haha.

mijn hangstoel

Hangstoel in de boom

De hangstoel moet je aan een boom of iets ophangen, mocht je die nou niet hebben, dan kun je ook standaarden bestellen bij Hangmat gigant voor een hangstoel of hangmat. Ik zeg: handig!
Deze hangstoel Trinidad fire is van het merk Tropilex. En voelt goed en stevig aan. En ik blijf het zeggen: lekker vrolijk, haha. Het is een eenpersoons hangstoel en er kan maximaal 120 kg in. Nou weeg ik nog minder dan de helft daarvan, dus dat moet goed komen, haha. En je betaalt voor deze hangstoel €59,-.

mijn hangstoel

Chillen in mijn hangstoel

Het bevestigen in de boom van de hangstoel was nog wel even een uitdaging, haha. Mijn moeder en ik hebben het samen voor elkaar gekregen! (#girlpower). We moesten een goede stevige tak uitzoeken en het touw op maat knippen. Het touw zit met een haak vast aan de hangstoel en zit goed stevig. De eerste keer dat ik in de hangstoel ging zitten, ging dat met een hoop gegil (oops). Ik dacht echt: de tak gaan breken. Maar het ging allemaal goed!

mijn hangstoel

En daar zit de prinses dan: in haar hangstoel, haha. Hier zit ik wat rechterop, maar je kunt ook echt lekker naar achter hangen. Je hoofd zit dan wel een beetje verstopt tussen het doek…. Maar het zit best lekker! Lekker hangen en chillen in mijn hangstoel. Wel krijg ik na een tijdje last aan mijn knieën. Het doek knelt dan een beetje aan de onderkant van mijn knieën. Af en toe even wiebelen en benen strekken werkt wel.

mijn hangstoel

En met het mooie weer pak ik er lekker een boekje bij om te lezen! Heerlijk hoor. Zoals je ziet was het nog mooi weer toen ik deze foto’s maakte…. Helaas gaan we naar de herfst en winter en dan zal ik niet veel chillen in mijn hangstoel, maar komt het lentezonnetje er weer door, dan pak ik mijn hangstoel weer en klim ik met mijn moeder weer de boom in: de hangstoel ophangen!

mijn hangstoel

mijn hangstoel

Ik lees nog even lekker verder! En ga lekker chillen in mijn hangstoel…. Zo houd ik het zomerse gevoel vast, hihi.

Lijkt jouw een hangstoel fijn?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1180

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *