Chill outfit stash – onesies & oversized truien

chill outfit stash

Hoi! In deze video laat ik je mijn chill outfit stash zien! Kleding en items waarin ik ’s avonds lekker op de bank inzit. Ik draag dan graag een onesie of een heerlijke joggingbroek met oversized trui. Ik heb aardig wat onesies en andere chill kleding , dat ik dacht: hé daar kan ik een leuke stash video over maken. Waarom ik eigenlijk zo veel chill kleding heb? Echt werkelijk geen idee, haha. Kijk mee wat ik allemaal heb aan chill kleding!

Mijn chill outfit stash bestaat vooral uit onesies. Ik vind die dingen heerlijk zitten en zijn zo lekker warm. Ik heb daarom ook verschillende varianten en dieren ervan. Daarnaast draag ik ook graag ene joggingbroek en een grote trui erop. Ook daar heb ik genoeg items van om uit te kiezen. Ik laat je in de video chill kleding voor de winter zien, maar ook voor de zomer. Zelfs dan zit ik ’s avonds wel eens in makkelijke kleding op de bank. Kijk mee naar de video!

Chill outfit stash

En? Vond je deze video leuk? Doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn YouTube kanaal om geen video te missen. Chill kleding heb ik in ieder geval genoeg. Ook wel handig, want je wast nog wel eens wat en dan heb ik altijd een reserve chill outfit.

In DIT artikel lees je meer over de unicorn onesie en zie je foto’s van deze vrolijke onesie. Op dit moment draag ik deze in de avonden veel en mijn roze panter onesie. Ohja en de grote Hunkemöller trui met blauwe Lion King joggingbroek. Die trui is echt zooooo lekker zacht. Een trui om in te wonen. Love it!

Heb jij ook een grote chill outfit stash? Wat draag jij graag ’s avonds op de bank? Laat een reactie achter!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *