Best gelezen blogposts van 2019 (plus top 3 best bekeken video’s)

Best gelezen blogposts van 2019

Hoi! Het einde van het jaar nadert. Ik ben wel een beetje van de tradities en laat ik deze op mijn blog nou ook hebben. Aan het eind van elkaar jaar blik ik terug op mijn blog. Ik kijk naar mijn best gelezen blogposts van 2019 en blik terug op mijn jaar wat er allemaal gebeurd is. Dat laatste komt in een ander artikel. Vandaag blik ik terug op de best gelezen blogpost.

Dit jaar zijn er weer een hoop leuke posts online gekomen als ik het mag zeggen. De bezoekersaantallen zijn ook gestegen. Ook leuk om te weten en ik word daar heel blij van! Vanaf dit jaar sta ik ook ingeschreven bij de kvk en ik heb een hoop leuke samenwerkingen gehad. Ik hoop deze stijgende lijn volgend jaar door te kunnen zetten!

Daar komt de top 10 best gelezen blogposts en daarna geef ik je ook nog een top 3 van mijn best bekeken video’s!

Best gelezen blogposts van 2019

10. Nieuwe baan als onderwijsassistent

De top tien beginnen we met een leuk nieuws blogpost. Ik vertelde jullie halverwege dit jaar dat ik een nieuwe baan als onderwijsassistent heb. Leuk om te zien dat dit veel gelezen is!

9.  Winactie: naamketting winnen!

Een winactie die het goed gedaan heeft dit jaar was de winactie waarbij je een naamketting kon winnen. Ik hoop dat de winnaar er heel blij mee is. Ik heb ook een naamketting en vind dat altijd heel leuk.

8.  Black and yellow dress outfit

Een outfitpost kan natuurlijk ook niet ontbreken in deze top tien. Een van de vele gelezen outfitpost is van mijn jurkje van de H&M met een gele streep aan de zijkant. Zo een leuk jurkje.

7.  In een flamingopak naar de carnaval?

Een artikel wat al begin dit jaar online kwam, maar veel is bekeken. Ik laat je daarin mijn flamingopak zien waarin ik carnaval heb gevierd. Hij is echt zo grappig. Wie weet gaat ie dit jaar ook weer aan!

6.  Pink Gellac Miami Vibe Collection

Een review is altijd leuk om te lezen. Ik reviewde afgelopen jaar vijf nieuwe kleuren van Pink Gellac. Van de Miami Vibe Collection. In de zomer heb ik die kleuren veel gedragen!

5. Rituals parfum spray

Ook een veel gelezen artikel : Rituals parfum spray. De werking van deze parfum snapte ik namelijk niet helemaal. In het artikel leg ik je alles uit. Tot grote hilariteit!

4. Leren rokje outfit

Een nog een leuke outfitpost in deze top tien.  In deze outfitpost zie je hoe ik mijn leren rokje combineer met een vrolijke blouse. Deze foto’s zijn ook zo mooi geworden. Blij mee!

3. Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog

Een shoplog op nummer drie. En wel een hele leuke: namelijk die van mijn dagje shoppen bij de Hunkemöller fabrieksverkoop. Begin dit jaar ben ik daar heen geweest en ik scoorde voor weinig veel mooie items!

2. Persoonlijke update Hunkemöller fabrieksverkoop

Nummer twee is een persoonlijke update. Hierin zie je dat ik veel etentjes heb en naar de Hunkemöller Fabrieksverkoop in Eindhoven ga met mijn moeder.

Best gelezen blogposts van 2019

1. Hunkemöller Fabrieks verkoop tips & tricks

Op nummer 1 staat mijn artikel over de Hunkemöller Fabrieksverkoop.  De hele top drie bestaat gewoon hieruit, haha. Hilarisch! Begin dit jaar ben ik in Eindhoven naar zo’n verkoop geweest en daar heb ik een artikel over gemaakt met tips en tricks. Een zeer geliefd artikel dus!

En dan hier de top drie van best bekeken YouTube video’s van afgelopen jaar.

Top 3 YouTube video’s :

3. Kinder Bueno ijsjes maken

In deze video heb ik Kinder Bueno ijsjes gemaakt en deze natuurlijk ook geproefd. Het was wel lekker, maar echt een groot succes… Mwuah dat viel wel tegen.

2. Shoplog: Primark & Hunkemöller

Samen met Rianne ben ik wezen winkelen afgelopen jaar (doen we wel vaker, haha). We zijn goed geslaagd bij de Primark en Hunkemöller en laten al onze aankopen zien.

1. Hunkemöller fabrieksverkoop shoplog

Hoe verrassend ook?! Op nummer één staat mijn shoplog van de Hunkemöller fabrieksverkoop. Deze is echt vaak bekeken. Ik hoop in het nieuwe jaar nog een keer naar zo’n fabrieksverkoop te gaan!

En dat waren mijn top tien en top drie dan. De best gelezen blogpost van 2019 en best bekeken video’s. Erg leuk en grappig om dit terug te lezen en zien. Ik hoop dat ik volgend jaar net zo een mooie top tien kan maken met weer veel mooie en leuke blogposts!

Welke post uit de best gelezen blogposts van 2019 heb jij gelezen? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *