25 random facts about me! – politie in huis & musical –

25 random facts about me

Hoi! 25 random facts about me. Heb ik dan rare gewoontes? Oh hell yeah die heb ik. Maar ik denk stiekem dat we allemaal wel gekke gewoontjes of rare feitjes over onszelf weten. Ik ga jullie vandaag 25 gekke gewoontjes of feitjes over mijzelf vertellen. Je hebt deze tag ook maar dan met titel: 50 random facts about me. Nou moet ik toegeven dat ik ook wel 50 gekke feitjes over mijzelf kan bedenken. Alleen dan wordt het zo een heel lang verhaal. Vandaar dat het er nu 25 zijn en er kom dan vast nog een deel 2 met nog 25 random facts about me!

Nou daar komt de video met 25 random facts about me. Op zich heb ik aardig wat rare trekjes, haha. Ik vroeg mijn ouders en vriendje ook of ze een gek trekje van mij op konden noemen. Dat lukte ze ook al aardig ;). En zelf weet ik natuurlijk ook het één en ander over mijzelf. Zo vertel ik wat ik absoluut niet lust en waar ik juist heeeeeeel lekker vind.

Ik vertel je wat ik vroeger niet leuk vond, dat heeft namelijk te maken met zwemmen. Verder hoor je wat over mij als persoon en welke gekke dingen ik allemaal doe. En je hoort waarom er ineens politie bij mij in huis was…..! Veel kijkplezier met de video.

25 random facts about me

En was deze video een beetje leuk? Ik vond het wel grappig om te doen. En zo hebben jullie mij ook weer een beetje beter leren kennen. Tijdens het opnemen van deze video schoten mij ook alweer andere gekke feitjes te binnen, dus een deel twee komt er zeker aan. Dan heb ik on totaal toch nog 50 random facts about me gedaan, haha. Wanneer deze video komt weet ik nog niet echt, maar ik zou zeggen: abonneer je op mijn YouTube kanaal en mis deze video sowieso niet!
Heel erg bedankt voor het kijken naar de video: 25 random facts about me  en volgende week zondag komt een vlog online van mijn voorjaarsvakantie!!!

Heb jij een gekke gewoonte of gek feitje over jezelf?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *