24/7 Discount geeft korting bij 2500 webshops!

24/7 Discount

Hoi! Online shoppen is een ding wat steeds meer van ‘nu’ is toch? Ik beken ook: soms is iets online kopen toch makkelijker dan wanneer je er helemaal voor naar de winkel moet. Vaak is het voor  zoveel uur besteld, de volgende dag al in huis. Handiger kan niet toch?! Online shoppen is niet meer weg te denken bij ons als Nederlanders. En waar houden wij Nederlanders nog meer van? Juist, korting! Ook hier beken ik weer: met korting shoppen is natuurlijk altijd leuker. Laat 24/7 Discount deze twee dingen nou eens op een leuke manier koppelen! In dit artikel leg ik je dat uit.

Hoe werkt 24/7 Discount

Via 24/7 Discount ontvang je namelijk geld terug. Hoe bedoel je dat dan? Nou, wanneer je via de website van 24/7 Discount bij een online winkel een aankoop doet, ontvang je hier een bepaald percentage terug van op je account. Wanneer je voldoende saldo op je account hebt gespaard, kan dit dan op je bankrekening gestort worden. Het saldo sparen gebeurd helemaal automatisch. Wanneer je 25 euro of meer hebt gespaard kun je dit al laten uitbetalen! Klinkt heel makkelijk toch?!

24/7 Discount

Betrouwbaar en ervaring

Nu denk je waarschijnlijk, is dit echt zo makkelijk? Jazeker! 24/7 Discount is echt betrouwbaar. Grote webshops als Bol.com, Wehkamp.nl, IciParis.nl en Booking.com doen mee. Het zijn echt heel veel online webshops die hier al gebruik van maken. Je kunt op de site per categorie zoeken of de webshop er tussen staat, waar je iets wilt bestellen. Maar handiger is om gewoon de zoekfunctie te gebruiken. Wanneer je dan de juiste webwinkel gevonden hebt, klik je daar op en dan gaan je via 24/7 Discount er heen en kun je met de aankoop die je doet gaan sparen.

Wanneer we bijvoorbeeld een kaart via Greetz verzenden is dit heel handig. Met verjaardagen van vrienden of familie versturen we vaak een kaart via Greetz. Over elke kaart die we versturen kunnen we dan een paar cent sparen. En als we dit voor lange tijd doen… zitten we zo één keer aan de 25 euro!

Handige tip!

Misschien ook nog een goede tip! Zet de link van 24/7 Discount op je bureaublad als een snelkoppeling of in het rijtje van je favorieten. Het zou namelijk een beetje zonde zijn als je extra Bol.com korting misloopt.

Welkomscadeau en aanmelden

En dan heb ik nog een leuke mededeling voor jullie! Ik kan je vast helpen met een saldo op te bouwen! Via Girls-Things mag ik namelijk al een welkomstbonus bedrag aan je geven van €5,-. Die ontvang je als je HIER klikt en je gratis aanmeldt. Dan ontvang je dus al €5,- en kun je daarna lekker verder sparen. Mocht je nu denken, ja goed idee, dat ga ik doen! Het gratis aanmelden gaat heel gemakkelijk:

  1. Maak een account aan op 24/7 Discount met je e-mailadres.
  2. Zoek één van de webshops waar je graag wilt winkelen.
  3. Klik op de ‘bezoek met korting button’. De webshop opent dan in een nieuw venster.
  4. Start met winkelen en rond je bestelling direct online af.
  5. Binnen 48 uur is de ledenkorting aan jouw account toegevoegd.
  6. Zodra je €25,- aan ledenkorting hebt gespaard, kun je een uitbetaling aanvragen. 24/7 stort de ledenkorting dan binnen 7 dagen op jouw rekening24/7 Discount

Klinkt makkelijk toch? En dat ik hier nooit eerder ben achter gekomen! Ik ga hier in ieder geval zeker op letten en als ik wat online bestel, dan op deze manier! Als ik dit eerder had geweten, had ik al mooi wat kunnen (be)sparen, maar vanaf nu ga ik dat zeker doen! Ik dacht: ik deel deze handige tip ook met jullie, zodat je ook lekker kunt beginnen met sparen.

Ga jij ook sparen via 24/7 Discount?

 

* dit is een gesponsorde blogpost * 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *