Zwarte jeans met gekleurde truien – liefde voor kleur-

zwarte jeans met gekleurde truien

Hoi! Een beetje kleur aan het leven toevoegen is wel aan mij besteed. Ik hou van kleur. Vaak word ik omschreven als een vrolijk en opgewekt persoon. Daar past kleur zeker bij. Een kijkje in mijn kledingkast laat zien dat ik ook zeker van kleur in mijn kleding houd. In de winter heb je toch vaak wat donkere en minder kleurrijke kleding aan. Ik laat je twee looks met een zwarte jeans met gekleurde truien zien.

Tijdens een dagje shoppen in Arnhem heb ik een nieuwe zwarte jeans gekocht. Ik was wel toe aan een nieuwe. Mijn oude jeans met twee gaten bij de knieën was echt versleten. Ik wilde graag een vergelijkbaar nieuw exemplaar. Een beetje een vale zwarte jeans en een moet een high waisted model zijn. En deze vond ik bij de H&M voor €19,95!

Zwarte jeans met gekleurde truien

Het is een super fijne broek met veel stretch. De broek is echt goed high waisted en sluit heel mooi aan. Yes, een broek die ik vaak ga dragen. Het is zeker leuk voor in de winter. Veel toffe truien die ik heb staan er leuk op. Voor deze looks heb ik wat kleur erbij gebracht. Ik combineer de zwarte jeans met gekleurde truien. Zo komt de broek nog mooier uit en brengen we wat kleur in de donkere dagen.

Roze cropped trui

zwarte jeans met gekleurde truien

In de eerste zwarte jeans met gekleurde truien look zie je mijn nieuwe cropped trui. Deze is ook van de H&M en kost maar € 7,99! Geen geld toch?! Ik had deze trui gepast tegelijk met de broek en vond het wel een leuke set. Op de trui zie je een panterprint en zebraprint door elkaar. Ik vind het super grappig.

Het is gewoon een katoenen truitje en de binnenkant is super lekker zacht. Het leukste detail aan de trui vind ik het touwtje aan de onderkant. Deze kan je aantrekken zodat de trui aan de onderkant strakker wordt. Echt super grappig (Thijs vind dit overigens een super lelijk detail, whaha).

De look maak ik verder af met een leuk riempje (ook van de H&M) en mijn blije Mickey Mouse schoenen van de Primark. Hier worden we toch vrolijk van?!

Groene col

zwarte jeans met gekleurde truien

zwarte jeans met gekleurde truien

Deze groene col heb ik een tijdje geleden bij mij in de winkel gekocht. Ik vind de kleur echt geweldig! Een knal neon groen kleurtje. Het is een zeer aangesloten model trui met een mooie col aan de bovenkant. Deze zit op zich wel strak. Ik moest hier in het begin wel even aan wennen, maar nu zit het prima. Om deze look nog af te maken draag ik er nog een klein kettinkje erbij.

Ja, van deze jeans met gekleurde truien word je toch blij?! Af en toe een lekker kleurtje in je outfit gooien vind ik heerlijk. Welke kleuren draag jij eigenlijk graag in de winter? En welke look van deze twee vind jij het leukst? Laat een reactie achter!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

15 reacties

  1. Langzaam maar zeker vinden steeds meer gekleurde tops hun weg naar mijn kledingkast. Het merendeel van mijn kleding is zwart, makkelijk combineren maar ook wat saai vind ik nu. Ik zou zelf eerder kiezen voor de cropped roze trui maar de groene col staat je ook erg goed! Maar het zijn vooral de Mickey Mouse schoenen die het voor me doen 😉

  2. Outfit twee. Om het maar te zeggen zoals mijn beste vriendin het altijd zegt: “Es hebt Deine figur”. Oftewel het laat je figuur heel goed zien. Mooi! En die kleur van de coltrui vind ik ook mooi.
    Zelf ben ik trouwens niet van de high waist jeans (ik ben echt fan van de very low rise skinny’s), maar dat is mijn ding. Hij staat jou leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *