Zonnebrillen trend van de lente 2019

zonnebrillen trend van de lente 2019

Hoi! Het is misschien niet het eerste waar je nu aan denkt: zonnebrillen…… Maar de zonnebrillen trend van de lente 2019 is al bekend hoor. Het koude weer is nog in volle gang, maar ik kijk eigenlijk stiekem ook wel weer uit naar de lente. De blaadjes die weer aan de bomen komen, warmer weer en een fijn lentezonnetje. Vooral dat laatste kan wel eens gevaarlijk zijn in de auto. Een laaghangende (lente) zon is niet altijd even prettig. Een gave zonnebril kan daar een goede oplossing voor zijn! En zeker een leuk nieuwe model.

Zonnebrillen trend van de lente 2019

Op de site van Ab glasses staan gave modellen zonnebrillen die in de lente van 2019 helemaal leuk zijn. Ik vind zonnebrillen die net even wat anders zijn altijd heel erg leuk. Ik heb hier wel een aantal modellen gevonden die ik erg gaaf vind.

Royal Girl

zonnebrillen trend van de lente 2019

Dit model vind ik heel bijzonder. Het lijkt wel op zo’n cat eye model. En de pootjes van de bril vind ik het leukst aan de zonnebril. Er zit een leuk patroontje in. En ik hou ook van deze kleur. Mooi licht roze.

Splov

zonnebrillen trend van de lente 2019
Dit is een wat andere zonnebril. Deze is wat stoerder en een wat vlotter model. Dit soort modellen zie je al wel vaker. Ik vind hier de glazen zo leuk van. Misschien een kleurtje die meer geschikt is  voor de zomer, maar kan ook prima in de lente. Dit is ook een unisex model. Ik zie mij hier al mee lopen en Thijs ook, haha (hello ANWB stelletje).

Vintage zonnebril Royal Girl

 

zonnebrillen trend van de lente 2019
Deze zonnebril vind ik ook even net wat anders. Ten eerste de kleur al: rood! Ik vind rood echt een leuke kleur. Een rode zonnebril heb ik nog niet in mijn collectie. Het model vind ik ook erg grappig. Een beetje een catch eye model aan de buitenkant en de binnenste glazen hebben een iets anders model. Ja, deze is bijzonder!

ProudDemon

 

zonnebrillen trend van de lente 2019
Dit vind ik echt een lente zonnebril. Een rustig kleurtje die je makkelijk kan combineren. Er zit een klein printje in het montuur en dat vind ik wel een leuk detail. De kleur van de glazen vind ik een leuk contrast hebben door de paarse kleur. Ja, love it!

Vintage Cat Eye ProudDemon

zonnebrillen trend van de lente 2019
Dit is een zeer vrolijke zonnebril. Dat komt grotendeels door de kleur van de glazen. Heel helder blauw. Het montuur is ook wel bijzonder. Zeker met die lijn die dwars door de zonnebril gaat. En de randjes zijn van goud. Vinden wij vrouwen geen vervelende kleur dacht ik zo, hihi. Ja een leuke frisse zonnebril!

zonnebrillen trend van de lente 2019

Ik krijg door deze lijst al wel zin in de lente en het lentezonnetje. Op de één of ander manier krijg je altijd een zomers gevoel met een zonnebril op je neus. Herkenbaar??? De zonnebrillen trend van de lente 2019 is zeker erg leuk. Brillen met leuke vormen en vrolijke kleurtjes. Yes, daar heb ik wel zin in.

Welke zonnebrillen trend van de lente 2019 is jouw favoriet?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *