Zomerse Ibiza armbanden van Leuke Sieraden

Hoi! Met dit mooie zomerse weer in Nederland worden we toch blij? Je hoeft helemaal niet ver weg te gaan op vakantie voor mooi weer. In Nederland is het weer ook steeds beter. Met mooi weer kleed ik mij graag in leuke zomerse outfits. Lekker vrolijk! Sieraden erbij vind ik dan ook leuk. Dat maakt een outfit soms helemaal af. Armbanden bijvoorbeeld, die kunnen een outfit super leuk en vrolijk maken. Ik heb vrij dunne polsen, dus ik draag niet heel vaak armbanden. Maar deze zomerse Ibiza armbanden van Leuke Sieraden  wel! Deze passen helemaal bij het zomerse vakantiegevoel!

Zomerse Ibiza armbanden


Is dit vrolijk of niet? Deze zomerse Ibiza armbanden komen dus van Leuke Sieraden. Adinda,  de eigenaresse,  maakt de armbandjes zelf. Ze zijn zelfs op maat gemaakt voor mijn dunne polsen. Zo fijn! De armbandjes sluiten dus mooi aan :). Eén armbandje heeft een schelpje, eentje een flamingo, eentje de tekst holiday en een kraal en eentje een gele schattige pompon.

Matching bij mijn flamingo


De  zomerse Ibiza armbanden vind ik echt super vrolijk! In de zomer ga ik ze zeker dragen. Je outfit krijgt dan een vrolijke Ibiza tough. I like it! Op de foto draag ik ze terwijl ik lekker chill op mijn flamingo floatie, hihi. Matcht best leuk al zeg ik het zelf. Degene met de schelp is mijn favoriet. Deze past bij veel outfits. Zo leuk! Oké, eigenlijk zijn alle armbandjes leuk. Je kunt ze ook leuk combineren (met elkaar of met andere bandjes).  Voor een klein bedrag heb je echt gave en schattige armbandjes. Misschien ook leuk als cadeau tip ;).


De armbandjes van Leuke Sieraden gaan zeker mee op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Lekker een Ibiza style creëren in Frankrijk, haha. Ik heb er al een leuke outfit mee in gedachte. Houdt mijn blog dan ook in de gaten voor een outfit post ;).  De flamingo armband matcht natuurlijk al helemaal leuk bij mijn opblaas flamingo, dus dat wordt leuk op vakantie!

zomerse Ibiza armbanden

Word ik vrolijk van deze armbandjes ? Jazeker! Ik ga ze met plezier dragen. Echt heel erg leuk en vrolijk. Neem zeker eens een kijkje op de site van Leuke Sieraden. Er staan zo veel leuke Ibiza style armbandjes op. Verder zeg ik: geniet lekker van het mooie weer! Ik ga weer lekker dobberen met mijn flamingo en gezellige armbanden, hihi. En ohja, alvast wat spullen pakken voor mijn vakantie in Frankrijk…. deze armbanden zeker niet vergeten!

Wat vind jij van de zomerse Ibiza armbanden? 

 

Misschien is dit ook leuk?

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *