4 x zomeroutfits wanneer het echt warm is

zomeroutfits wanneer het echt warm is

Hoi! In deze post laat ik je zomeroutfits zien wanneer het echt warm is. De zomer is officieel nog niet begonnen, maar zo langzamerhand wordt het lekker zomers weer. Het zonnetje zien we vaker en de temperaturen gaan omhoog. Ik hou ervan! Ik denk dat er ook nog echt warme dagen gaan komen. Temperaturen boven de 30 graden heb ik het dan over. Wat draag ik dan graag? Dat laat ik je zien in deze zomeroutfits wanneer het echt warm is.

De warme dagen met temperaturen boven de 30 graden. We zoeken verkoeling en dragen graag luchtige outfits of beter gezegd: zo weinig mogelijk kleding, haha. Wat draag ik graag met deze zomerse temperaturen? Dat laat ik je zien en wie weet haal je er inspiratie uit voor je eigen zomer garderobe!

Zomeroutfits wanneer het echt warm is:

Outfit 1 : short en hemdje

zomeroutfits wanneer het echt warm is
De eerste outfit is echt een zomerse outfit voor mij. Hierin kun je mij wel uittekenen. Een kort broekje met een hemdje met spaghetti bandjes. Dit soort hemdjes zijn altijd lekker luchtig en zo kan je nog lekker bruin worden. Op een kort spijkerbroekje kan je veel shirtjes/hemdjes dragen. Echt ideaal! Dit is een high waisted model. Dus crop tops zijn hier ook leuk op!

Outfit 2 : jumpsuit

zomeroutfits wanneer het echt warm is
De tweede zomerse outfit is een jumpsuit. Ik heb al een heel artikel online staan waarom ik jumpsuits graag draag. Ook deze jumpsuit heeft spaghetti bandjes wat heerlijk koel zit.


Een jumpsuit heeft vaak wat wijdere pijpen en dat is natuurlijk heerlijk luchtig. Ja, echt ideaal. De zijkant van deze jumpsuit vind ik zo gaaf met de inspirerende tekst: know your power !

Outfit 3: rokje met hemdje


De derde look bevat ook weer een top. Deze komt aardig overeen met de top uit de eerste outfit. Alleen dit is een lekker rood kleurtje. Nu combineer ik de top met een rokje. Ook heerlijk met warm weer. Het rokje is wat korter en sluit mooi aan, maar zit niet te strak. Dat vind ik met warm weer namelijk niet zo fijn.

Outfit 4: jurkje


En de laatste zomerse outfit is een jurkje. Zit altijd lekker en is luchtig. Dit jurkje heeft wel mouwtjes. Op zich zou een jurkje met een hemdmodel ook lekker zijn. Dit jurkje is van katoen en dat zit heerlijk. Ja ook heerlijk voor een zomerse warme dag.

Ja, dit zijn wel een beetje vier outfits die ik graag draag met warm weer. Natuurlijk maak ik verschillende combi’s met andere items die ik in mijn kast heb. Ik ben erachter gekomen dat ik meer zomer- dan winterkleding heb, haha. Herkenbaar??? 

Verder ben ik wel benieuwd wat jij graag draag met warm weer? Als de mussen van de hitte van het dak vallen, wat draag jij dan graag? En nee een bikini telt niet ;). Laat een reactie achter!

Misschien is dit ook leuk?

12 comments

  1. Een mooi artikel met het vooruit zicht van volgende week als het zo warm zal worden, ik draag het liefst een topje met rok of jurkje, als het echt zo warm zal worden, dan draag ik een hemdsjurkje. Leuke outfits, ik kan me voorstellen dat zo een jumpsuit heerlijk zit.

  2. Ik vind al je outfits leuk eerlijk gezegd! Alleen zo’n jurkje of rokje vind ik voor mezelf vaak te kort, daar voel ik me niet helemaal comfortabel in. Wat ik zelf ook nog wel lekker vind om te dragen is wel een lange broek, maar dan zo’n dunne, losse broek die je vaak in de zomer in winkels ziet.

  3. Wat leuk! Dit soort uitfits zijn wel nodig met de temperaturen van de komende dagen. Ik vind vooral de eerste en derde outfit erg leuk. Ideaal dat soort hempjes inderdaad, daar moet ik er ook meer van aanschaffen. Ik draag met het warme weer vaak een jurkje of rokje met shirtje.

  4. Leuke outfits maar als je bloot gekleed bent krijg je het juist warm. Kleding beschermt tegen de hitte van de zon dus heb altijd een lange rok jurk of broek aan. Fijne nieuwe zonnige week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *