Zomer verzamel shoplog – nieuwe bikini en slippers van Hunkemöller

zomer verzamel shoplog

Hoi! Het is tijd voor een zomer verzamel shoplog. Laten we zeggen dat ik in de afgelopen tijd weer wat random aankopen heb gedaan. Het leek mij leuk om die allemaal bij elkaar te doen voor een verzamel shoplog. Totdat ik erachter kwam dat veel dingen al lekker voor de zomer zijn! Dus, toen werd het een zomer verzamel shoplog, haha. Hoe origineel hè? In ieder geval zie je in deze shoplog zomer items en nog veel meer!

Ik ben nu zo’n 1,5 maand terug uit Amerika. Mijn portemonnee was gelukkig niet helemaal leeg door alle aankopen daar, haha. En heb ik hier in Nederland ook weer wat spulletjes geshopt. Bij de Hunkemöller heb ik vooral leuke aankopen gedaan. Daar heb ik namelijk een nieuwe bikini gekocht! En het leuke was ook nog eens dat er die dag korting was. Tja, toen ik ook nog een paar leuke slippers zag, kon ik die ook niet laten liggen.

Verder zitten er wat dingen tussen die ik voor mijn blog heb gekregen en één item dat ik zelf gemaakt heb….. En ohja, een gaaf item van de My Jewellery. Verder zou ik zeggen: bekijk de zomer verzamel shoplog!

Zomer verzamel shoplog

En? een duimpje omhoog gedaan voor de video? Dat zou ik namelijk heel leuk vinden. Ik ben heel erg blij met mijn (zomer) aankopen. De bikini is echt zoooo gaaf! En deze zit ook gewoon perfect. #happyme ! Met het topjes van de Primark komt vast nog een outfit post mee online. Het is ook gewoon z’n vrolijk topje! En aankomende donderdag komt er een artikel online over mijn enkelbandjes. Dus houdt mijn blog in de gaten! Ben je benieuwd hoe de sneakers mij staan en de kleding van de Open32? Bekijk die blogpost HIER.

En verder ben ik wel benieuwd wat jouw favoriete items is uit deze zomer verzamel shoplog? Laat een reactie achter!

Misschien is dit ook leuk?

18 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *