Zomer items van Sans-Online

zomer items van Sans-Online

Hoi! De zomervakantie is in aantocht en ik wilde graag nog wat leuke items in mijn kast hebben voor de zomer. En ik kan je zeggen dat ik leuke zomer items van Sans-Online heb! Een nieuwe jurkje en hemdje. Echt heel top voor de zomer en de zomervakantie. Ik laat je mijn twee nieuwe zomer items graag zien.

Zomer items van Sans-Online

Ik draag in de zomer graag luchtige kleding. Jumpsuits zijn bijvoorbeeld echt items die ik in mijn kast heb hangen die ik graag draag in de zomer. Maar ook jurkjes of korte mouw blouses zijn heel fijn in de zomer. Ik heb aardig wat shortjes ook in de kast die ik graag in de zomer draag. Een leuk en luchtige top daarbij leek mij wel wat. En natuurlijk zijn jurkjes fijne zomer items. Daar wilde ik er ook graag één van bij. Bij Sans-Online slaagde ik voor deze items.

Rood hemdje

zomer items van Sans-Online

Ik heb namelijk gekozen voor een knalrood hemdje. Ik word van deze kleur zo vrolijk hè?! Dit is toch een geweldig zomers kleurtje! Het is een katoenen hemdje en dat is heerlijk luchtig. Op het hemdje staat in het klein: California! Jep, Ik ben daar al twee keer op vakantie geweest, dus deze tekst is gewoon helemaal passend.

De hals van het hemdje vind ik ook erg gaaf, kun je daar nog een beetje bruin worden. En de achterkant is precies zo laag uitgesneden. Een leuk detail! Het is een fijn ‘simpel’ hemdje om makkelijk te combineren in de zomer.

zomer items van Sans-Online

‘Spijker’ jurkje

zomer items van Sans-Online

En dan mijn jurkje. Dit is een spijkerjurkje, maar niet van spijkerstof. Het is gewoon van katoen. Lekker luchtig ook! Ik vind de knoopjes en het model zo schattig. Ik moest deze hebben. Mijn maat was er alleen niet meer, dan maar een maatje kleiner (34). En eigenlijk zit deze gewoon goed.

Ik dacht dat het jurkje misschien te kort was, maar dat valt hartstikke mee. Dus wil je dit jurkje ook bestellen: kan prima een maat kleiner. De onderkant valt namelijk lekker wijd uit en de lengte is leuk net iets boven je knie. Met de warme dagen ideaal om te dragen.

zomer items van Sans-Online

Het jurkje combineer ik nu met mijn nieuwe slangenprint sandaaltjes, maar zouden ook leuk staan met sneakers. Krijg je weer een hele andere look. Deze zomer items van Sans-Online gaan zeker mee op vakantie. Ik word er vrolijk van en draag ze met plezier.

Wat draag jij graag in de zomer? Jurkjes? Jumpsuits? Of juist een shortje met een top? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

  1. Dat jurkje staat je echt goed! Ik draag in de zomer meestal alleen maar jumpsuits, playsuits en jurkjes. Ik heb een hekel aan (denim) korte broekjes, want die vind ik altijd zo schuren bij mijn benen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *