Zomer festival shoplog juni 2019

zomer festival shoplog

Hoi! Ik heb een super vrolijke shoplog vandaag. Een zomer festival shoplog. Jep, in deze shoplog veel zomerse items en items voor festivals. Het seizoen van de festivals is begonnen en de zomer ook zeker. Phoe het gaat de aankomende week lekker warm worden zeg. In deze shoplog dan ook wat zomerse items die zeker van pas gaan komen. Kijk je gezellig mee naar de zomer festival shoplog en zie mijn nieuwe aankopen.

De laatste shoplog die jullie van mij gezien hebben was samen met Rianne. Hierin lieten we onze aankopen uit Amerika zien. Maar na die tijd heb ik in Nederland ook zeker het één en ander gescoord. Vooral in de maand juni. Het zijn echt items die ik zo her en der heb gescoord.

Veel items komen van de dag dat ik was shoppen met mijn ouders in Leiden. En de rest is onder andere van de Primark, Kruidvat en uit mijn eigen winkel. Daar heb ik wel zo een leuk tasje gekocht! Goed, verder zeg ik niks meer en ga eerst maar eens kijken.

Zomer festival shoplog

En vond je deze shoplog leuk? Doe een duimpje omhoog en ook als je zin hebt in nog een shoplog. In de maand juli zal ik vast en zeker ook nog wat shoppen. Er staat sowieso een shopdag met vriendinnen gepland en met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje. Oh oh, beloofd niet veel goeds voor mijn bankrekening, wahaha.

Maar ik ben wel heel blij met al mijn aankopen. Het tasje is echt super! En natuurlijk mijn bikini: love this one! Heb ik verder nog wensen die ik wil kopen tijdens de geplande shopdagen? Mmhh niet echt. Misschien een nieuw paar sandaaltjes en een nieuw enkelbandje! Ohja en ik ben nog steeds op zoek naar een spijkerpak. Met lange mouwen en lange pijpen. Maar niet al te duur…. Iemand een tip???

Verder ben ik wel benieuwd welk item jij uit deze zomer festival shoplog erg leuk vindt?! 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *