Zomer fashion shoplog

zomer fashion shoplog

Hoi! Het is nog steeds lekker zomers weer. Vandaar deze zomer fashion shoplog. Ik heb namelijk een paar zomerse items geshopt de laatste tijd. Deze wil ik jullie graag laten zien! Dit kondigde ik namelijk al aan in mijn vlog van Amsterdam en de vlog van de musical On Your Feet. In beide vlogs heb ik namelijk zomerse items geshopt. En van mijn moeder heb ik nog een zomers item gekregen. Hoe dat zit lees je in deze zomer fashion shoplog!

Zomer fashion shoplog:


Ik begin dan met de aankopen uit Amsterdam. Daar kocht ik bij de Primark dit badpak. En even hè: ik draag noooooiiiit een badpak. Ik heb altijd geroepen dat zoiets niks voor mij is…. Haha, nou het tegendeel is bewezen. Volgens Thijs moest ik het eens proberen en deze stond nog best leuk ook. En de tekst erop vind ik zo gaaf.  Voor 5 euro is het altijd leuk om te proberen dacht ik zo.

Bershka


En bij de Bershka kocht ik deze jumpsuit. Ik wilde altijd al eens zoiets proberen met wijde pijpen en het stond ook nog! Ik was helemaal verbaasd, haha. Dit jumpsuit kost €18,-. Ik vind het leuk dat deze boven wat strakker zit en wijd uitloopt. Lekker voor de zomerse avonden.


En streepjes zijn altijd leuk toch?!


Dan ga ik door naar de aankopen die ik in Utrecht deed. Bij de Bershka daar kocht ik nog een jumpsuit, haha. Maar dan een korte. Ook weer met spaghetti bandjes. Kan je lekker bruin worden. Voor deze jumpsuit heb ik €15,99 betaald. De blauwe kleur vind ik erg mooi.


En de tekst aan de zijkant vind ik wel grappig: know your power. Een wat sportievere jumpsuit.

Stradivarius


En dan in de sale bij de Stradivarius deze short. Een gele met wit gestreepte short. En dat voor €6,-! Helemaal leuk en lekker vrolijk.


Het broekje zit lekker strech en fijn. Ja, fijne en leuke aankoop.


Het laatste item heb ik gekregen. Thanks mam! Dit jumpsuit had mijn moeder namelijk besteld bij The Musthaves, maar zat haar niet helemaal goed. Toen trok ik hem voor de grap aan en hij zat perfect! Toen mocht ik hem hebben. Echt heel lief! Het is een zwart jumpsuit met opvallend grote knopen. Dat vind ik het leuke eraan!


Het is een strakker model wat erg mooi aansluit. Een wat nettere jumpsuit vind ik zelf. Altijd handig om te hebben ;).

 

Dat waren dan de items uit deze zomer fashion shoplog. Ik ben erg blij met deze kleding. En gelukkig dat het zo mooi weer is, dat ik ook alles aan kan. Natuurlijk niet tegelijk, haha. En er zullen zeker outfit posts komen met deze items. Maar niet in Nederland denk ik. De items gaan allemaal mee naar Kroatië op vakantie en daar ga ik outfit foto’s maken. De natuur daar schijnt erg mooi te zijn. Dat is perfect voor outfit foto’s met deze kleding leek mij!

Wat vind jij van de items uit de zomer fashion shoplog? 

 

 

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Dat gespreepte jumpsuit, en ook die zwarte. Heel mooi! Het enige wat ik altijd zo lastig vind is naar het toilet gaan met die dingen. Altijd zo’n gedoe om het naar beneden te krijgen. Als je snapt wat ik bedoel. Mooie aankopen verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *