Nieuwe zebraprint broek – zwart/wit outfit-

 

Hoi! In mijn vorige outfitpost had ik al verteld over mijn andere items uit de winkel. We hebben namelijk een leegverkoop gehad. De winkel stopt er helaas mee. Ik heb natuurlijk ook wat leuke dingen ingeslagen voor een zeer goedkoop prijsje. Zo ook deze nieuwe zebraprint broek. Eens even wat anders dan een slangenprintje of panterprintje.

Nieuwe zebraprint broek

Dat ik dol ben op dierenprintjes is geen geheim. Ik draag vaak iets met een slangenprint of panterprint. Maar een zebraprint heb ik niet echt in mijn kast. En dat terwijl ik zebra’s erg mooie dieren vind.

Op de basisschool was ik helemaal fan van die beesten en maakte ik er zelfs een werkstuk over, haha. Toen ik deze zebraprint broek zag voor € 7,50 moest ik hem hebben, haha. Een super leuk item voor de lente.

zebraprint broek

Het is alleen even een ‘ wiggelen’  om erin te komen. Dit is een maat 38, maar valt zeer klein. Normaal kom ik makkelijk in een 38. Hier moet ik de nodige dance moves maken en dan kom ik erin, haha. Er zit wel een hoop stretch in de broek, dus dat scheelt. En dit rekt vaak wel iets uit door het dragen.

Rest van de zwart/wit outfit

zebraprint broek

Het is een high waisted model. Dat vind ik altijd fijn dragen. De broek is het mooist te combineren met een effen top. Ik draag hier een zwart aangesloten truitje. Deze kan ik mooi in de broek doen. Een riem erbij en wat kettingen om de outfit af te maken.

Ik draag de laatst tijd meer zilveren sieraden. Staat wat frisser en ook zeker mooi. En natuurlijk blijven we in de zwart/witte stijl door mijn zwarte sneakers van NA-KD. Het mooie weer komt eraan, dus we kunnen weer gave sneakers aan! Weg met de winterse laarsjes.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe zebraprint broek. In deze tijd van veel binnen zitten, probeer ik elke dag wel iets leuks aan te trekken. Ik ben vooral nieuwe dingen aan het combineren. Je moet wat te doen hebben, haha. En ik word daar vrolijk van. Zo voelt het een beetje alsof je naar je werk gaat.

zebraprint broek

Ik duik zo de kast maar weer eens in om te kijken waar ik deze leuke nieuwe zebraprint broek nog meer mee kan combineren!

Wat vind jij van een zebraprintje? En kleed jij je elke dag ook leuk aan als je thuis moet werken? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

18 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *