Xoo sieraden – nieuwe sieraden & winactie

Xoo sieraden

Hoi! Deze meid is dol op mooie sieraden. Maar hé, welke vrouw niet?! Ik heb weer een super toffe webshop ontdekt met erg mooie sieraden. Ik heb drie mooie items ontvangen van ze en laat deze zien. Ik zal je wat meer vertellen over de webshop en ze hebben een toffe winactie voor jullie! Check de site van Xoo sieraden snel.

Xoo sieraden

Xoo sieraden

Xoo sieraden is een webshop waar je echt mooie sieraden kunt vinden. Je vindt er ringen, oorbellen, armbanden, kettingen, horloges, maar ook scruncies. Allemaal items die je wel wilt hebben. Elke week komen er nieuwe items op de site. Alles volgens de laatste trends en je wordt er hebberig van.

Ik ben zelf erg dol op zilveren sieraden en dan al helemaal op zilveren kettingen. Ja, bij elke outfit draag ik wel een ketting. En zo ben ik gaan rondkijken op de site van Xoo sieraden. Mijn oog viel al super snel op een ketting met een slang eraan. Vervolgens zag ik ook dat ze hele gave schakelkettingen hadden. Die zijn op dit moment ook een grote trend.

Die twee kettingen zijn een mooie toevoeging aan mijn kettingen stash. Beide zijn erg fijn te combineren met andere kettingen van mij. Ik draag veel minimalistische kettinkjes. Die zijn altijd goed e combineren met elkaar.

Schakelketting

De grote schakelketting is dan wel een echte eyecatcher. Deze is niet zo fijntjes als mijn andere kettingen. Dat valt dus lekker op. Echt heel erg leuk en eens wat anders! De ketting is wat korter waardoor andere kettingen er mooi bij kunnen, die zijn vaak langer en komen er dan onder te hangen.

Slang ketting

Kijk maar bij de slang ketting. Ik vind die echt zoooo gaaf! Ik ben dol op slangenprint en draag het graag. Een ketting met een slang eraan past perfect daarbij. Deze is een stuk langer en is makkelijk te combineren als je meerdere lagen kettinkjes draagt. Daarboven kun je dus goed een kortere ketting dragen.

Kruis armbandje

En dan het laatste item: een schattig armbandje. Ik heb zelf een klein kettinkje met een kruis eraan. Deze draag ik echt heel vaak. Bij Xoo sieraden zag ik dat ze precies zo’n zelfde kruisje hebben, maar dan aan een armbandje. Dat matcht natuurlijk heel erg leuk!

Xoo sieraden

Plus het armbandje is ook goed te combineren met andere armbanden. Zo kun je een mooie armcandy rij maken. Nu ik meer kleine armbandjes heb die ik bij elkaar kan dragen, ga ik dat ook vaker doen. Leuk leuk! En natuurlijk blijft de combi met mijn zilveren kruis ketting ook gaaf.

Winactie

Xoo sieraden

Ben jij nu helemaal benieuwd geworden naar de webshop? Neem zeker een kijkje of de site of hun Instagram! Daar is ook een winactie op te vinden. Je kunt er 250 euro aan shoptegoed winnen. Dat is toch helemaal leuk?! Het enige wat je moet doen, is hen te volgen op Insta, de foto met de winactie te liken en deze te delen. En wie weet kan jij dan ook hele gave sieraden uitzoeken bij Xoo sieraden!

Xoo sieraden

Een toffe winactie die loopt tot en met 21 februari. Het zou een leuk ‘verlaat Valentijd cadeau zijn voor jezelf’. Ik ga in ieder geval de nieuwe sieraden met veel plezier dragen.

Wat vind jij van de sieraden?

*dit artikel bevat een samenwerking* 

[shopsuite_snippet id=5491]

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

  1. Jammer dat de winactie alleen op Instagram is. Een Valentijns cadeau is er niet gekomen, helaas zit een verlaat cadeau er ook niet in 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *