Wish shoplog: Fashion, ringlamp & meer

Hoi! Ik heb een super leuke shoplog voor jullie: namelijk een Wish shoplog. Ik heb voor 100 euro aan producten bij Wish mogen shoppen. In deze video laat ik jullie die zien. Ik geef je wat meer uitleg over Wish en review de producten. Ik heb er namelijk echt van alles besteld. Kijk je gezellig mee naar de Wish shoplog?

Ik kende Wish niet echt heel erg goed. Het is een beetje te vergelijken met AliExpress denk ik. Voor kleine prijsjes kun je hier echt van alles scoren. Ik ben eerst naar de kleding gaan kijken. Tja, I love fashion. Daarna zag ik ook dat ze zo veel meer hadden: van huis-tuin en keukengerei, tot telefoonhoesjes tot sieraden. Echt van alles dus.

En dat voor kleine prijzen. Het addertje onder het gras zijn de verzendkosten: die zijn daarentegen wel hoog. In de video leg ik  wat meer daarover uit. Maar alsnog blijft het wel een goedkope site.

In de Wish shoplog ga ik alle items die ik gescoord heb ook testen en passen. Een beetje een review erbij. Verder vertel ik je niet meer en zou ik zeggen: ga lekker kijken!

Wish shoplog

Vond je de shoplog leuk? Doe dan een duimpje omhoog bij de video. Dat zou ik heel erg leuk vinden. En abonneer je ook zeker op mijn kanaal. Zo mis je geen video!

Ik ben erg blij met de items. Leuk om deze webshop eens te proberen. En zo kom je weer grappige en toffe items tegen. Met de ringlamp ben ik zeker heel blij. Die kan ik mooi gebruiken bij foto’s en video’s.

Het super zachte vest is ook zo chill. Die draag ik graag en in mijn laatste vlog kon je ook al zien dat ik de rolling stone’s trui al aan had. Die is zeker lekker warm. Blij mee!

Ken jij Wish al?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *