Winter outfit: bordeaux rode pantalon met oversized trui

winter outfit

Hoi! Ik ben zoooo happy met mijn nieuwe bordeaux rode pantalon. In een eerdere shoplog kon je al zien dat ik deze nieuwe broek online shopte. Iets waar ik niet heel dol op ben…. Ik ben nog iemand die kleding altijd wil voelen, passen en zien in het echt. Maar ik waagde de gok, want dit was gewoon echt dé pantalon die ik zocht. En ik was zoooo blij dat de pantalon goed zat! In mijn gedachte had ik er namelijk ook al een trui bij. Een zachte donker blauwe trui van de Stradivairus. In deze outfit post deel ik de winter outfit met jullie.

Trui Stradivarius

In deze winteroutfit draag ik dus een lekkere zachte oversized trui. Zo’n trui is nooit verkeerd toch? Ik heb een donkerblauwe trui van de Stradivarius en deze is zooooo zacht. Ik blijf mijzelf maar aaien, haha. Echt heerlijk! Deze trui combineer ik dus met een bordeaux rode pantalon. En deze komt van de website: fashionbydemi. Mijn zoektocht naar een rode pantalon heeft namelijk best een tijdje geduurd. Ik wilde graag een rode of bordeaux rode pantalon, maar de meeste die ik heb gepast, zaten gewoon niet mooi. Zeg maar gerust: raar. En dan vooral bij het kruis….. haha.

Bordeaux rode pantalon

Door een blog vriendinnetje werd ik getagt in een instagram foto, waar deze bordeaux rode pantalon te zien was. Op de site stonden de maten van de pantalon er precies bij en ik waagde de gok. De broek besteld en hij paste! Ik ben namelijk niet echt een fan van het online kleding bestellen. Negen van de tien keer zit het toch niet goed of is het anders dan op de foto. Gelukkig bij deze pantalon niet! Hij zit perfect! En dat voor €19,95!

Aan de bovenkant van de pantalon zit elastiek, dus dat moest ook wel goed zitten, haha. Er zit een grote strik aan de voorkant, alleen deze is echt voor de sier. Je kunt de pantalon er niet strakker mee aantrekken. Ik vind het wel een leuk detail. En aan de zijkant zitten van die sportieve strepen. Dat wilde ik ook heel graag hebben bij de pantalon. De broek komt tot mijn enkels, dit geeft een sportief effect. Je kunt er dus leuk sneakers onder dragen. Laarsjes is niet echt een strak plan…. In deze winter outfit post zie je dan ook dat ik sneakers eronder draag.

En om nog een Merle touch aan de outfit te geven: draag ik er natuurlijk een minimalistische ketting bij. Een schattig klein hartje, wat de outfit wat ‘cute’ maakt. Verder is de outfit lekker comfi en wat sportief. Ik vind dat echt heel leuk! Maar foto’s zeggen vaak meer dan mijn geklets, dus hier komen ze:

Winter outfit

Winter outfit met fluffy jas

Tijdens het maken van de foto’s was het niet heel erg warm….. Door de zon lijkt het best lekker op de foto’s, maar dat viel vies tegen, haha. Maar hé, we hebben het ervoor over! Nadat ik genoeg foto’s had trok ik mijn geliefde fluffy jas maar weer gauw aan en dat stond verrassend ook leuk met de winteroutfit!

Een lekkere warme trui voor in de winter met een leuke pantalon. Heerlijk! De pantalon is trouwens niet van een hele dunne stof, dus ik kan hem prima aan in de winter. Maar natuurlijk is een spijkerbroek dikker en wanneer het echt koud is, gaat deze pantalon niet warm genoeg zijn. Gelukkig is het ook een leuke broek voor in de herfst en lente, dus kan ik deze dan ook nog aan. Ik duik mijn kast nog eens in om te kijken waar ik de pantalon en trui nog meer mee kan stylen, want het zijn echt twee leuke items!

Wat vind jij van deze winteroutfit?

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *