Winactie: naamketting winnen!

naamketting winnen

Hoi! Ik draag graag sieraden. Dat is volgens mij wel bekend. Als je naar mijn outfit artikelen kijkt, zie je dat ik vaak een ketting om heb. Ik vind kleine kettinkjes vaak het leukst. En ik mag een soort van kleine ketting weggeven: een naamketting! Ja, je kan in deze blogpost een naamketting winnen. Hoe, wat, waar, en wie? Dat lees je in deze blogpost.

Naamketting

Ik heb zelf namelijk al een naamketting. Hoe leuk en handig is dat?! Wanneer je de ketting om hebt en mensen vragen hoe je heet, hoef je alleen maar naar de ketting te wijzen, haha. Nee, grapje dat is flauw. Maar een naamketting vind ik echt heel erg leuk. Je kan namelijk zelf kiezen of deze goud of zilver wordt en het ‘lettertype’ waarmee je naam als het ware geschreven wordt.

naamketting winnen

Mijn naamketting heb ik al een tijdje en ik heb toen voor zilver gekozen. Welk lettertype dit is? Geen idee meer. Ik weet wel dat ik dit een duidelijk, maar ook sierlijk lettertype vond. Daar houd ik wel van. De naamketting draag ik regelmatig. De ketting is wat korter en dat vind ik wel fijn. Hierdoor kan ik hem bij veel items combineren. Ook is de ketting mooi te combineren met andere langere kettingen erbij.

Ja, dat lijkt mij ook gaaf. En een naamketting is echt een persoonlijk iets. Je eigen naam, dat hoort bij jou natuurlijk. Maar je kunt er ook voor kiezen om de naam van je moeder, vader of vriend of vriendin te dragen. Heeft ook wel iets. Of een bepaald woord dat bij je past. Ik zou ook graag een ketting met de naam Thijs willen. Brengt ook verwarring denk ik, wahaha. Loopt een meisje rond met de naam Thijs. Ik neem aan dat mensen dan vanzelf wel denken: goh zou haar vriendje misschien zo heten?

naamketting winnen

Maar genoeg gekletst over de naamketting. De vraag is: hoe kan ik de naamketting winnen? Dat is heel makkelijk! Ik mag namelijk via naamketting.nl een naamketting weggeven! Je mag hier dan zelf een naamketting uitzoeken ter waarde van €50,-! Dat is even leuk.

Naamketting winnen

Hoe doe je mee en kan je de naamketting winnen?

Laat hieronder een reactie achter dat je mee doet (met een geldig e-mailadres!)

Volg mij op Facebook en like het bericht van de winactie.

Volg mij op Instagram en like het bericht van de winactie.

Extra kans maken?

Volg mij op YouTube !

Niet lastig lijkt mij! Je kan meedoen aan de winactie t/m zondag 31 maart. Op maandag 1 april (en nee dat is geen grapje) maak ik de winnaar bekend. Diegene krijgt dan een mailtje van mij.  Heel veel succes met het mee doen en ik zeg duimen maar!

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

32 reacties

  1. Wat mooi !! Doe mee voor mijn dochter Lola die wordt 11 april 19 en ik zou dit wel een heel tof cadeau voor haar vinden !!En dan graag goud kleurig daar is ze gek op !!! Ga duimen wie weet !!! <3

  2. Ik doe graag mee, waag graag een kansje om zo’n gave naamketting te winnen. Dat wil ik al heel lang. Ik volg je op Facebook, Instagram en YouTube.

  3. 😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige ketting voor mijn lieve vriendin willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van deze prachtige ketting wordt ze na veel ellende zeker mega blij en mooie lente opepper 💞 Like en volg graag mee. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan de lente en zomer heerlijk en stralend voor haar beginnen🍀💕🍀#FingersCrossed

  4. Vroeger veel “gepest” met mijn naam, een wat onbekende in die tijd. Werd altijd Kers genoemd en daar was ik als kind niet blij mee. Nu ben ik trots op mijn Scandinavische en heel “normale” naam. Die ik dolgraag elke dag om mijn nek zou dragen. Dus als ik net zo gelukkig mag worden, als ik nu al ben met mijn naam. Zou dat heel bijzonder zijn!!! Graag doe ik dan ook mee voor zo’n schitterend sierraad. Lieve groet, Kirsten

  5. Ik zou graag mijn zusje Rachelle dit cadeau willen geven. Ik weet dat ze dit al heel lang wilt. Dit jaar studeert ze af op de middelbare school, dus dit zou een mooi eindexamen cadeau zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *