Wat ik wel graag draag in de herfst en winter

graag draag in de herfst en winter

Hoi! Als je mij een beetje kent weet je dat ik een echt zomer en lente persoon ben. Ik hou van mooi weer en vooral ook van de zomerkleding. Het liefst draag ik het hele jaar door korte broekjes en hemdjes. Maar dat kan natuurlijk niet… De herfst en de winter komen er echt weer aan. Maar stiekem zijn er een paar items die ik wel weer leuk vind om te dragen in de herfst en winter.

Wat ik wel graag draag in de herfst en winter:

Mijn winterjas

De kou en alles is niet mijn ding maar een winterjas dragen vind ik altijd heerlijk. Je kunt daar zo heerlijk in weg kruipen. Ik draag dit jaar weer mijn warme rode winterjas. Deze kleur zie je nog steeds veel in jassen. Ik heb een gewatteerde jas en dat is super lekker warm. Wie weet ga ik nog een leuke dames winterjas erbij zoeken. Op de esprit.nl heb ik al leuke winterjassen voorbij zien komen. Het liefst eentje met een grote muts met imitatiebont waar ik lekker in kan wegkruipen. Dat lijkt mij fijn!

graag draag in de herfst en winter

Dikke truien

Heel stiekem vind ik dikke truien ook altijd weer een feest om aan te doen. Ook hier kun je lekker in wegkruipen. Ik heb vaak wat oversized truien aan en dan zit heerlijk. Een leuke ketting erbij en broek of rokje eronder en klaar. Lekker warm en comfy.

graag draag in de herfst en winter

Onesie

In de avonden als het koud is, trek ik lekker mijn onesie weer aan. Ik heb een stuk of vier van die dingen en ze zitten zo lekker. Heerlijk warm en makkelijk. In de zomer zijn die dingen echt te warm, maar voor de herfst en winter zijn ze heerlijk. Ja, daar kan ik mij wel op verheugen.

graag draag in de herfst en winter

Laarsjes

Ik ben echt een sneakers mens. Het liefst loop ik elke dag op sneakers. Toch vind ik laarsjes ook wel leuk om te dragen. Van die enkellaarsjes of iets hogere. Ik heb nu een paar stoere zwarte laarsjes, maar daar mag deze winter wel een paar bij. Eens kijken wat voor leuks ik kan vinden en die lekker zitten.

Dikke sokken

Dikke sokken zijn echt nodig in mijn leven! Ik heb zo snel en vaak koude voeten. En in de herfst en winter is dat al helemaal erg. Daar zijn gelukkig dikke sokken voor uitgevonden. Deze draag ik thuis vaak in mijn sloffen. En als ik net in bed lig, draag ik ze ook even. Van dikke sokken heb ik ook zeker een aantal. Zitten heerlijk en zijn lekker warm.

Ja dit draag ik wel graag in de herfst en winter. Hier kan ik mij wel een beetje op verheugen. De kou en alles is niet helemaal mijn ding, maar we zetten ons er even doorheen, haha. Ach en met deze warme kledingitems is het toch weer leuk. De koude maanden hebben zo ook weer hun charmes: denk aan alle leuke feestdagen. Die dagen zijn altijd leuk en gezellig. En de natuur wordt in de herfst altijd zo mooi.

Daar kan ik dus wel naar uitkijken. Wat draag jij graag in de herfst en winter?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *