Verzamelshoplog: NA-KD, woonaccessoires & sale

 

Hoi! Ik heb weer een leuke verzamelshoplog voor jullie! We zitten in deze tijd nog veel binnen. Deze shoplog heb ik al eerder opgenomen. En de spullen zijn van een tijdje terug. Toen we net begonnen aan deze ‘ periode’. Er zitten ook veel items van NA-KD bij en deze heb ik de afgelopen twee maanden ontvangen.

 

We zitten massaal nog wel 4 weken binnen. Online winkelen is dan een geweldige uitkomst…. Want wat moet een vrouw zonder shoppen?! Juist, we worden gek, haha. Nou dat valt denk ik wel mee. Maar shoppen doet ons altijd goed.

Wie weet zie jij in deze shoplog wel wat leuke dingen die je ook wilt shoppen. NA-KD is een online webshop, dus dat is gemakkelijk. En de items zijn niet al te winters meer. Er zitten ook wat fijne lente items bij!

Verder ben ik goed geslaagd in de winkel waar ik werk. De winkel gaat helaas dicht…. Nog even en dan sluiten de deuren van Paisley Concept. Er is nu een leegverkoop. Ik scoorde nog drie leuke items voor maar €17,50. Dat is geen geld joh.

Ik zit niet zonder werk hierdoor. Een paar maanden geleden had ik al aangekondigd dat ik een andere baan had. Ik ga een zwangerschapsvervanging als onderwijsassistent doen in het speciaal basisonderwijs. Ben trouwens wel benieuwd hoe dat nu vorm gaat krijgen in deze tijd… Zullen we nog wel zien.

En ik heb bij de winkel naast ons nog wat leuke woonaccessoires gescoord. Er zit ook een item van Zusss tussen. Echt zooooo leuk! Meer verklap ik lekker niet en moet je maar zien in de verzamelshoplog.

Verzamelshoplog

Vond je mijn shoplog leuk? Geef de video een duimpje omhoog! Ik ben zeker erg blij met alle items. De komende tijd wordt echt shoppen wat lastiger. Ik vind shoppen in winkels leuker dan online. Maar het is nou niet dat ik direct kleding nodig heb hoor. Ik kan prima zo verder ;).

Shop jij ook minder in deze tijd?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *