Verzamelshoplog januari 2018: fashion, nagellak & Hunkemöller

verzamelshoplog

Hoi! Jaaaa, daar is weer een verzamelshoplog. Deze keer heb ik inderdaad een aantal items verzameld die ik de afgelopen maand heb gekocht. Een verzamelshoplog van de maand januari dus. Je ziet onder andere fashion, eten en drogisterij artikelen voorbij komen. Ik heb namelijk wat leuke items in Den Haag gekocht toen ik daar was met mijn moeder. En verder heb ik veel items gekocht in Doetinchem. Telkens elk weekend wat kleine items. Gooi dit allemaal bij elkaar en we hebben een leuke verzamelshoplog!

Om te beginnen heb ik aardig wat producten van de Kruidvat! Tja, veel leuke aanbiedingen en dat vinden wij leuk. Het zijn ook artikelen die ik nodig had hoor….. En ik ben achter een leuke ontdekking gekomen van de Kruidvat pas die mijn moeder en ik hebben. We hebben namelijk aardig wat punten verzameld op die pas. En wat zag ik vorig weekend. We kunnen deze inwisselen voor een gratis nagellakje van Essence! Hoe leuk is dat?! Nou, dan sla ik graag in. Je ziet dus aardig wat lakjes van Essence voorbij komen in deze shoplog.

Qua fashion heb ik wat leuks gescoord bij de Stradivarius, Vero Moda en The Sting. En ohja, bij de Hema scoorde ik halve sokjes en hier zit gelijk een mooi verhaal bij met een handige tip! En ik laat nog wat zien in deze shoplog wat ik een beetje eng vond om te laten zien. Maar hè ik schaam mij daar niet voor en vind het gewoon mooi. Ik kocht namelijk een mooi lingerie setje bij de Hunkemöller. Tja, een vrouwending die je ook gewoon moet kunnen laten zien, vind ik.

Kijk gezellig mee naar deze verzamelshoplog met een blije Merle!

Verzamelshoplog januari 2018

Nou, dat waren alle items. Ik ben er helemaal blij mee. Het jasje van de Stradivarius is echt hele te gek! Echt heel mooi. En inderdaad staat het eerste artikel van de pantalon broek al online. Deze is gisteren online gekomen. Er volgen nog twee outfit posts met deze pantalon! En natuurlijk komt er een artikel over de Essence lakjes die al helemaal leuk zijn voor de lente!

Bedankt voor het kijken naar deze verzamelshoplog en ik hoop je weer volgende week weer bij een nieuwe video te zien! Vond je deze video leuk? Doe dan een duimpje omhoog. En vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Welk item vind jij het leukst uit deze verzamelshoplog?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

16 reacties

  1. Oh, ik vergeet mijn kaart altijd in het kruidvat, moet ik kennelijk toch wat meer gaan doen! 😉 heerlijk, al die nagellak en dat shirtje met die sterretjes vind ik zo leuk, de maantjes maken het af, geef toe…

    Geniet maar van je koopjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *