Verzamel shoplog: Primark, The Sting & nieuw koffer

Hoi! Het is weer verzamel shoplog tijd. Oops…. alweer. Het is toch erg ook, haha. Maar ja, ik heb weer wat leuke dingetjes geshopt. Samen met een vriendin ben ik even naar Arnhem geweest en daar heb ik wat toffe dingen gescoord. O.a. bij de Primark & The Sting. En de dag erna heb ik een nieuwe koffer gescoord. Deze was echt een koopje en is zoooo gaaf. Kijk mee naar alles in deze verzamel shoplog.

Verzamel shoplog

Primark

verzamel shoplog
Ik begin bij de Primark. Wanneer je daar naar binnen loopt, koop je toch altijd wat. Ik heb wat nieuwe onderbroeken gescoord. Kan ik weer wat oude weggooien. Dit waren drie onderbroeken voor €4,50. Je hebt dan een leuk panterprintje, rode en roze onderbroek.

En ik kocht een nieuw pyjama broekje. Ik draag deze vaak met een hemdje. Bij mijn oude pyjama broekje is de rek uit de band met elastiek. Dat werkt natuurlijk niet echt. Deze schattige gebloemde broek vond ik zo leuk en daar kan ik zeker heerlijk in slapen. Het broekje was €3,00.


En vlakbij de kassa zag ik dit luchtje staan voor €4,50. Een lekker zoet luchtje: blust delight. Het is niet de beste parfum, maar een halve dag ruik je heerlijk. Daarna even bijspuiten en we kunnen weer door. Ik vind het echt een lekker zomers luchtje.

The Sting

verzamel shoplog
Ik heb al eerder een mooi t-shirt gescoord bij The Sting met een leeuwenkop erop (Zie het shirt in deze video). Maar ik was nog op zoek naar een stoer t-shirt. Ik had deze ook al gezien en kon het niet laten om deze ook te scoren voor €19,95. Een mooi zwart t-shirt met ACDC erop. Zo gaaf. Ik kocht dit shirt in een x-s en hij is nog wijd genoeg. Leuk om te combineren met een flared pants of leuke jeans.

Die Grenze

verzamel shoplog
Bij Die Grenze kocht ik deze body lotion voor €1,99 van Dove. Ik was op zoek naar een lekkere zoete bodylotion voor deze zomer periode. Ik smeer mij graag in met body lotion. Door het vele scheren en zon, is mijn hoofd sneller droog. Een extra keer smeren met body lotion is dan wel fijn. En deze ruikt zooooo lekker fris en zoet.

Action


Bij de Action hebben Thijs en ik samen deze leuke kussen voor onze tuinstoelen gescoord. Of beter gezegd: onze balkon stoelen. Met een kussen in de stoel zit je toch even wat lekkerder. Ik vond dit printje helemaal geweldig. Vrolijkt de boel gelijk op. De kussens waren €7,50 per stuk.

Aldi

verzamel shoplog
En dan mijn laatste aankoop: een koffer!  Ik had deze koffer al in het krantje van de Aldi gezien. Voor €49,99 heb ik dit koffer gekocht. Echt geen geld voor zo een vrolijke en leuke koffer.


Ik heb nu een oranje koffer in gebruik, maar dat ding weegt al bijna 10 kilo van zichzelf. Als je dan spullen in je koffer doet, zit je zo aan het maximale gewicht. Deze is stukken lichter en zo kan ik meer meenemen, haha. Ik had wel echt mazzel want dit was de laatste koffer die er nog stond. Pfiew, mazzel. Ik ga in ieder geval met een vrolijke koffer op vakantie!

Dat waren alle aankopen van deze shoplog. Met het koffer ben ik zeker heel erg blij en zeker voor die prijs. Echt een lekker opvallend item. Die raak ik zeker niet kwijt op de bagageband, haha. Verder ben ik ook heel blij met alle andere dingen. Voor nu doe ik het even rustig aan met shoppen…. Althans: probeer ik, laten we dat maar zeggen.

Wat vind jij de geshopte items?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *