Verzamel shoplog: Primark, The Sting, H&M & meer

Hoi! Het is weer tijd voor een verzamel shoplog! Ik ben namelijk samen met Rianne naar Arnhem geweest. In deze corona tijd moet je wel de tijd nemen om te winkelen. Je staat in rijen en passen gaat ook niet echt. Maar dat nemen we voor lief. Even een middagje lekker winkels kijken. En we zijn met leuke items thuis gekomen. Deze laten wij je zien in de verzamel shoplog video!

Het was op zich best druk in Arnhem vorige week. Natuurlijk niet een heel goed teken, maar wij waren er zelf ook. Wij proberen echt wel 1,5 meter afstand te houden van andere en gaan echt opzij voor mensen. Helaas doet niet iedereen dit….

We hebben niet super veel winkels gehad. Je moet namelijk voor veel winkels in de rij staan en dat kost tijd. Maar dat is nu gewoon eenmaal zo en wij hebben ons daarbij neergelegd. En zo heb je ook lekker veel tijd om te kletsen. Het was dus zeker een gezellige middag.

De eerste winkel die we gehad hebben, was de Primark. Daar zijn we goed geslaagd. Niet veel que kleding (want passen ging niet en de maten van de Primark zijn lastig in te schatten vinden wij), maar hebben wel leuke accessoires! Bij de H&M is Rianne goed geslaagd en ik weer bij The Sting.

En zo alles bij elkaar laten we je zien in deze verzamel shoplog. Veel kijkplezier!

Verzamel shoplog

Vond je de video leuk? Doe een duimpje omhoog! En abonneer je op mijn kanaal voor nog meer leuke video’s! Wij zijn erg blij met alle aankopen. Er zullen vast ook snel outfit posts online komen met de kleding die ik gescoord heb. Altijd leuk om te zien en te doen. Voor nu hebben we wel even genoeg geshopt en blijven we weer zo veel mogelijk thuis. Hopelijk mogen we straks beetje bij beetje dan nog steeds meer…

Heb jij al geshopt met 1,5 meter afstand?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *