Verzamel shoplog: o.a met: Stradivarius, Primark, Hema en Jysk

verzamel shoplog

Hoi! Jawel hoor mensen het is zover! Een verzamel shoplog, maar dan in een video vorm. Vaak lees je op mijn blog een verzamel shoplog met foto’s en tekst. Nu laat ik de foto’s even weg en worden het bewegende beelden. Het is niet te geloven! (haha). Ik heb een aantal items geshopt de laatste tijd. De ene keer was ik in Arnhem dan in Doetinchem en dan in Utrecht. Overal heb ik een paar items gekocht. In deze video laat ik jullie al deze geshopte dingen zien. Het is niet overdreven veel, maar wel leuk om dit allemaal bij elkaar te zien, haha. En in een video vorm leek mij dit wel eens leuk om te doen.

Goed, deze verzamel shoplog bevat dus echt random items. Een groot deel is kleding, want ik heb een fijn kledingstuk gevonden en dan haal ik er gelijk 2 van, haha. Ik heb no shame en deel zelfs mijn ondergoed met jullie, haha. Ook zitten er wat cadeautjes tussen voor mijn vriendje. Wanneer dit online staat, heeft hij ze al gekregen ;). En ook bevat deze shoplog wat eten… Eigenlijk snoepjes, want toen ik deze video op nam, had ik keelpijn. Het is minder weer in Nederland en Merle heeft gelijk keelpijn hoor. Het gaat ondertussen al beter met mijn keel. Veel dropjes, Strepsils en gorgelen met zout. Dat laatste helpt echt goed!
Maar ik dwaal af. Eerst, de video ;).

Verzamel shoplog:

 

Dat was de verzamel shoplog! Ik ben heel blij met al mijn geshopte items! En Thijs is blij met zijn kussens :). Over de schoenen had ik al eens een artikel gemaakt, deze kun je HIER lezen. Van de kleding komen denk ik nog outfit posts. Ik moet even kijken hoe ik de rokken ga combineren. Altijd leuk om te doen. Ik denk dat de gestreepte rok leuk staat op het ‘influencers’ T-shirt. Heb jij nog ideeën hoe ik deze rokken kan combineren? Laat zeker een reactie achter! En volgende week staat er weer een nieuwe video online op mijn YouTube kanaal. Vergeet dus zeker niet te abonneren!

Vond jij deze verzamel shoplog leuk in video vorm?

Misschien is dit ook leuk?

19 comments

  1. Grappige vlog! Leuk om te zien. Zelf kom ik niet bij de winkels die je noemde, behalve de HEMA ivm duurzaamheid van de producten. Leuk dat je zo geslaagd bent!

  2. van shoppen wordt men zo blij, leuk om te zien Mijn alltime favo winkel is ook zeker de hema. Primark is niet in de buurt en kom ik nie zo vaak. ik ben stiekem wel een beetje van hetduurzame. De kussentjes zijn ook leuk! Goed geslaagd

  3. De Primark en Hema zijn de perfecte winkels om hebbedingetjes te kopen.
    Bij Jysk heb ik nog nooit wat gekocht. De kussens zijn niet mijn stijl, maar wel heel mooi!
    Ben benieuwd naar je outfit post 🙂

  4. De rokken kan je eigenlijk met alles combineren. Met sneakers of loafers. Met sweaters of juist met een t-shirt. En ook met laarzen of juist met wedges…Ik kan wel zo doorgaan….. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *