Verzamel shoplog: Na-KD, Van Haren en kerstoutfit !

verzamel shoplog

Hoi! Het is weer shoplog tijd. Oh het is toch erg ook met mij. Volgens mij maak ik allemaal maar shoplog video’s, haha. Hoewel de laatste al wel een tijd geleden is. En in de tussentijd heb ik weer wat dingetjes geshopt. Het is vooral een verzamel shoplog. Er komt van alles in voorbij: kleding, schoenen, beautyproducten en misschien wel mijn kerstoutfit??!!

In deze verzamel shoplog komt veel voorbij van NA-KD. Ik heb daar namelijk weer wat leuke dingen van ontvangen. Hier staat al een post van online, maar ik laat ze in de shoplog ook nog even voorbij komen. Verder kreeg ik nog wat andere dingen voor mijn blog en van sinterklaas kreeg ik ook nog wat leuks.

Verder heb ik bij mij in de winkel nog wat gescoord en heb ik misschien mijn kerstoutfit gedeeltelijk geshopt. Ik zeg verder lekker niks en laat je lekker kijken naar mijn verzamel shoplog!

Verzamel shoplog

En vond je mijn shoplog weer leuk? Vergeet dan zeker geen duimpje omhoog te doen en abonneer je op mijn kanaal. Er komen namelijk gezellige kerstvakantie vlogs aan!

Ik ben erg blij met al mijn aankopen of gekregen dingen. Het pak van de New Yorker is echt zo gaaf! Ik denk inderdaad dat ik deze met Kerst aan ga doen. Een mooie top eronder en even kijken welke schoenen ik daar dan onder doe…. Ja, ik ben helemaal blij met het pak.

Of de panty’s van de Primark werken, hoor je vast nog wel een keer op mijn blog. Het kan ook zo zijn dat ik toch een jurkje of rokje aan doe met Kerst en dan trek ik zeker één van de panty’s aan.

Of ik binnenkort weer ga shoppen? Mmmh ik weet het niet. Misschien wel in de kerstvakantie met mijn schoonzusje. Maar probeer mij dan wel in te houden. December is altijd wel een dure maand… Herkenbaar? 

Weet jij al wat je met Kerst aan doet?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

12 reacties

  1. Het pak is heel mooi en super leuk met de feestdagen, topje er onder en in dezelfde kleur als de top je hakken 😉 Het model en de kleur van de truien vind ik ook heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *