Verzamel shoplog januari 2020 – veel sale-

Hoi! Ik heb weer een leuke verzamel shoplog voor jullie. Mijn hele YouTube kanaal bestaat uit shoplogs joh, haha. Ik koop best vaak zo her en der een item. Ik spaar dan alles op voor een verzamel shoplog. Altijd leuk dacht ik zo. In deze verzamel shoplog zie je veel items uit december en januari. Van vorig jaar en dit jaar dus.

Ik heb in de maand december vorig jaar best nog wel wat dingetjes gekocht of gekregen voor mijn blog. Mocht je die gemist hebben op mijn blog? Dan laat ik je ze zien in deze shoplog en ik zal ook de blogpost ernaar bij linken. Kun je dat altijd terug kijken dacht ik zo.

Verder heb ik veel dingen die ik gekocht heb: in de sale gekocht. Ja, de sale tijd is aangebroken. Altijd leuk. Laten we maar snel naar de video gaan. Veel kijk plezier!

Verzamel shoplog

Vond je mijn shoplog leuk? Doe dan een duimpje omhoog bij de video en vergeet je ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat zou ik heel erg leuk vinden.

Weer een hoop leuke dingen gescoord of gekregen. Ja, ik ben blij met alle items. De pantalon is echt zo fijn. Deze draag ik met veel plezier. Misschien dat ik er nog een leuk item bij zoek die ik er leuk op kan dragen. Het is immers sale….

En in de sale kun je nog best wel eens leuke dingen scoren. Dus wie weet wat ik nog vind. De pillen en drankjes moeten mij een beetje door de winter helpen. Ik merk dat ik sneller moe ben nu. Misschien een kleine winterdip? Ach, hier komen we ook wel weer door.

Ik ben wel benieuwd of jij nog in de sale gaat shoppen. Of heb je juist al wat leuks gescoord? Laat een reactie achter. 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

4 reacties

  1. Super leuke items heb je geshopt. Leuke video´s. Ik heb vandaag na jaren pas 4 items kunnen shoppen. Mijn maat is er bijna nooit. Ik heb 38 dan heb je pech. Het is altijd op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *