Verzamel herfst shoplog: beauty, fashion & shoes!

verzamel herfst shoplog

Hoi! Daar is weer eens een verzamel shoplog! Ik heb weer een aantal producten opgespaard om deze allemaal in een verzamel herfst shoplog te kunnen laten zien. Het zijn items van eind augustus, september en wat van oktober. In dit maanden heb ik weer genoeg leuke dingen geshopt om te laten zien. Kijk je mee?

Mijn vorige shoplog was die van Kroatië. Ik liet je daarin mijn aankopen zien samen met mijn schoonzusje die we deden in Kroatië. Pfoe, dat is al lang geleden zeg. Maar daarna heb ik zo af en toe ook in Nederland weer wat aankopen gedaan. En deze laat ik je graag zien. Zo heb ik onder andere wat besteld bij My Jewellery, waren er leuke aanbiedingen bij de Kruidvat en kocht ik super vette nieuwe sneakers! Dit en meer laat ik je allemaal in deze verzamel herfst shoplog zien!

Verzamel herfst shoplog

Dat waren alle items die ik de afgelopen tijd heb geshopt! De items van My Jewellery zijn niet echt voor de herfst, maar zijn straks in het voorjaar weer leuk. De Van Delft pepernoten daarentegen zijn wel echt iets voor nu. Ik kan niet wachten om aan de limoncello pepernoten te beginnen zeg (lekker lekker). Maar stiekem ben ik wel het meest blij met mijn nieuwe sneakers van de Van Haren. Ik vind ze echt zo tof! In de video heb je ze maar kort kunnen zien. Ik ga er nog een apart artikel over maken.

Vond je deze video nou erg leuk?! Doe dan een duimpje omhoog bij de video. Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo mis je geen enkele video. Er komen binnenkort vlogs aan van mijn reisje naar Southampton. En daar zal ik vast en zeker ook shoppen…. Dan komt er ook vast en zeker een nieuwe shoplog aan, haha.

Welk item uit deze verzamel herfst shoplog vin jij heel tof?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *