Vero Moda outfits – herfst items

Hoi! Misschien staat je hoofd er nog niet helemaal naar: najaar/winter. Deze seizoenen gaan er toch echt aankomen. Helaas.. Ik ben zelf meer een zomermens. Het liefst loop ik de hele dag in mijn shortje met hemdje of luchtige jurkje. Straks wordt het kouder en dan is dat geen strak plan meer. Dan komen de dikke truien en lange broeken weer tevoorschijn. Om toch al in de stemming te komen, zocht ik bij VERO MODA alvast wat heerlijke warme items uit. Dan krijg je toch weer zin in de winter. Check de VERO MODA items.

VERO MODA outfits

Om te beginnen….. Een kortingscode! Gebruik de code : bloggirlsthings15 voor 15% korting op je bestelling. Deze code is de hele maand september geldig. Dan wordt najaarskleding shoppen toch nog leuk, haha. De foto’s van deze VERO MODA outfits zijn gemaakt door Gabriëlle Fotografeert. De kleding komt zo helemaal goed naar voren.

Paarse trui

Ik begin de VERO MODA  outfits met een fijne dunne ‘tussen trui’. Dit is een katoenen truitje die niet al te dik is maar ook niet te doen. Ideaal voor dat overgangsweer. Het truitje sluit mooi aan en deze kan je leuk in je broek dragen. Het kleurtje is te schattig. Een beetje lila vibes. Ik vind het cute. Dit truitje hebben ze in veel verschillende kleuren.

Twee kleuren jeans

Onder alle truien die voorbij gaan komen, draag ik een super toffe jeans! Een twee kleuren jeans. De voorkant is van een lichte kleur en de achterkant is een donkere kleur. Ik vind het een super grappig detail. Het is een straight model en deze loopt mooi recht naar beneden. Sneakers eronder en go!

Groene trui

Grooeen, zouden ze bij Lingo roepen. I know: deze trui is echt groen. Daar kun je zeker niet omheen. Ik vind het een heerlijk kleurtje. Lekker fel en vrolijk. Een opvallend item voor straks in het najaar. Mocht je denken: het model van de trui spreekt mij aan maar de kleur niet? Ook deze trui is er in verschillende kleuren. De trui is al wel wat dikker qua stof. Dus echt meer voor de koudere dagen.

VERO MODA outfits

Teddy trui

VERO MODA outfits

Dan deze te schattige trui: een teddy trui. Deze trui is zooooo zacht. Deze wil je de hele dag aaien, haha. Helaas is de binnenkant niet zo zacht…. Dat is wel balen. Aan de binnenkant zit een soort ‘ jas stof’. Ik zou de trui hierdoor ook meer als jasje dragen over mijn kleding heen. Niet als trui om de hele dag aan te hebben. Maar wie weet veranderd mijn gedachte hierover. De trui heeft ook een fijne grote zak aan de voorkant. Echt een leuk detail.

VERO MODA outfits

VERO MODA outfits

Lange trui

VERO MODA outfits

Dan het laatste item van deze VERO MODA outfits. Deze lange trui/sweater dress. Een fijne dikke trui die lekker los valt. Ik heb trouwens alle items in een maat: S. Zo ook deze trui dus. Hij valt wel heel erg ruim moet ik zeggen. Dat zit natuurlijk wel heerlijk. Met mijn witte laarzen van VERO MODA eronder heb je een super toffe look. Wanneer het kouder wordt, zou ik er natuurlijk wel een panty onder dragen. De donker blauwe kleur vind ik ook zo mooi. Love it.

VERO MODA outfits

Laat het najaar/winter toch maar komen hoor. Dan kan ik deze leuke items aan. Grappig detail: deze foto’s zijn gemaakt toen het nog rond de 25 graden was. Zweten joh. En Gabriëlle maar lachen achter haar camera.

VERO MODA outfits

Welk item is jouw favoriet voor het najaar?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *