Verjaardagoutfit #2: kanten topje en jack

verjaardagoutfit

Hoi! Afgelopen woensdag was ik jarig! Ik ben 23 jaar geworden. Kan je het geloven? Haha, ik ook niet. Woensdag heb ik mijn verjaardag niet echt gevierd. Dat doe ik dit weekend. Samen met mijn ouders. We zijn namelijk vlak na elkaar jarig en dan is het net zo handig om alles in één keer te vieren. Maar wat doe ik aan tijdens mijn verjaardag? Ik laat je mijn verjaardagoutfit zien! Ik vier het hele weekend mijn verjaardag. Twee dagen dus…

Verjaardag

Twee dagen verjaardag, dat houdt voor mij in: twee verschillende verjaardagoutfits. Ja op zaterdag draag ik een andere verjaardagoutfit dan op zondag. Geen idee waarom, maar dat vind ik leuk hihi. De outfit van zaterdag is al voorbij gekomen. Dan is natuurlijk de vraag? Wat doe je zondag aan?

Vandaag komt de andere kant van de familie. Gister was het vooral mijn vaderskant, vriendinnen en vrienden. Vandaag komen mijn opa en oma. tante, neefje, nichtje en nog meer familie van mijn moederskant. Een groot gedeelte komt in de middag.

Verjaardagoutfit

verjaardagoutfit

Deze dag bestaat mijn verjaardagoutfit uit mijn nieuwe kanten topje van de New Look. Deze kocht ik in Engeland. Daarop draag ik mijn nieuwe zwarte spijkerjack. Deze heb ik van mijn ouders gekregen voor mijn verjaardag. Wel zelf uitgezocht, haha. Deze komt van de Bershka. Onder een zwart spijkerjack vind ik een spijkerbroek wel leuk staan. Deze is van de Open32 en daaronder draag ik mijn geliefde sneakers van de Van Haren. En mocht ik het warm krijgen (wat deze koukleum zich niet kan voorstellen, haha) dan kan het jack nog uit, want het kanten topje heeft driekwart mouwen.

verjaardagoutfit

verjaardagoutfit

verjaardagoutfit

Ja een leuke tweede verjaardagoutfit. Ik ben echt helemaal weg van het kanten rode topje. Zo leuk te combineren. En ook heel blij met mijn zwarte spijkerjack. Dat was nog een hele zoektocht, haha. Maar deze zit mooi en is leuk! Ook deze tweede dag van de verjaardag gaat zeker leuk worden en ook met veel lekker eten. In de volgende weekupdate zal je wel zien hoe mijn verjaardag weekend verliep!

verjaardagoutfit

Wat vind jij van deze verjaardagoutfit? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *