Verjaardagoutfit #1: slangenprint en suède

verjaardagoutfit

Hoi! Afgelopen woensdag was ik jarig! Ik ben 23 jaar geworden. Kan je het geloven? Haha, ik ook niet. Woensdag heb ik mijn verjaardag niet echt gevierd. Dat doe ik dit weekend. Samen met mijn ouders. We zijn namelijk vlak na elkaar jarig en dan is het net zo handig om alles in één keer te vieren. Maar wat doe ik aan tijdens mijn verjaardag? Ik laat je mijn verjaardagoutfit zien! Ik vier het hele weekend mijn verjaardag. Twee dagen dus…

Verjaardag

Twee dagen verjaardag, dat houdt voor mij in: twee verschillende verjaardagoutfits. Ja op zaterdag draag ik een andere verjaardagoutfit dan op zondag. Geen idee waarom, maar dat vind ik leuk hihi. Ik laat je eerst mijn outfit zien voor zaterdag (vandaag dus). En morgen zal ik je laten zien wat ik dan aan heb.

Vandaag komen vriendinnen, mijn schoonouders, oma, tante, oom, buren en nog meer. En Thijs natuurlijk (hij is er het hele weekend). Een gezellige dag die lekker vol zit. Iedereen komt als het goed is wel een beetje gespreid. Zo kan je tenminste fijn met elkaar kletsen en het past anders niet in de woonkamer, haha.

verjaardagoutfit

Verjaardagoutfit

Maar over naar de outfit! Wat draag ik deze dag dan? Mijn geliefde slangenprintbroek! Deze kocht ik in Engeland. Die komt van de Zara en is ook in Nederland te krijgen hoor. Daarop draag ik een soort suède achtig jasje en mijn Influencer T-shirt. Beide zijn van de Stradivarius. En mijn laarsjes maken de look wat stoerder en deze zijn van de Van Haren.

verjaardagoutfit

verjaardagoutfit
Ja hoor, even mijn modellenloopje oefenen, haha.

verjaardagoutfit

verjaardagoutfit

verjaardagoutfit
En ja hoor: zelfs mijn nagels matchen bij de outfit, hihi. Bijna dezelfde kleur als het jasje!

Ik ga zeker weten een leuke verjaardag hebben en lekker veel taart eten. En ander lekkers, haha. Morgen zien jullie mijn tweede verjaardagoutfit. Die bevat in ieder geval geen slangenprint en paars jasje, haha.

 

Wat vind jij van deze verjaardagoutfit?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

17 reacties

  1. Jemig, die broek lijkt op wat ik vroeger droeg! Ik denk inmiddels zo’n 20 jaar geleden. Leuk te zien dat het nu weer hip is! Gefeliciteerd trouwens met je verjaardag! Ik word inmiddels al 7 jaar, ieder jaar 23😂

  2. Super gaaf jasje! De broek is dan weer niet zo mijn ding, maar Hee smaken verschillen en dat is maar goed ook. Anders waren we allemaal hetzelfde haha. Hij staat je wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *