Verjaardag outfit kiezen – 4 outfits, maar 1 verjaardag

verjaardag outfit kiezen

Hoi! Een verjaardag outfit kiezen! Phoe, dat klinkt als een opgave…. Haha, dat valt wel mee. Je kon al lezen dat ik afgelopen dinsdag jarig was. Ik ben 22 jaar geworden, jeej! Happy happy birthday. Nu heb ik de dag zelf mijn verjaardag niet gevierd, maar dat doe ik dit weekend. Zaterdag en zondag komen er familie en vrienden langs. Heel erg gezellig! Maar ik als blogger denk natuurlijk goed na over wat ik aan doe. Nu ben ik al tot de conclusie gekomen dat ik 2 dagen mijn verjaardag vier, dus zou ik ook 2 verschillende outfits aan kunnen doen….. maar ik heb er 4 in gedachte. In deze video zie je de verjaardag outfits!

Een verjaardag outfit kiezen. Iets waar ik dus even over na denk. Op zaterdag 25 november en zondag 26 november vier ik dus mijn verjaardag voor vrienden en familie. Op zaterdagmiddag komen vrienden en familie en in de avond. En op zondag komt in de middag familie. Allemaal heel leuk en gezellig dus! Nu heb ik vier outfits in gedachte die ik aan kan doen tijdens de verjaardag. De verjaardag is trouwens niet alleen van mij, maar ook van mijn ouders. We zijn allemaal rond dezelfde tijd jarig, dus vieren we alles in één keer. Net zo makkelijk ;).

Maar we hebben er dus twee dagen voor uitgetrokken….. Oftwel, zaterdag en zondag kan ik een verschillende outfits aan. In deze video laat ik jullie verschillende verjaardag outfits zien. Nu dus de taak: een verjaardag outfit kiezen. Kijk eerst maar eens mee welke outfits ik in gedachten heb!

Verjaardag outfit kiezen

Dat waren dan de vier outfits…… best lastig kiezen. Ik kan er voor kiezen om dezelfde outfit te doen voor beide dagen of beide dagen wat anders te dragen. Het kan zijn dat ik zo maar van gedachte verander en ach…. we zien wel, haha. Aankomende dinsdag zie je in mijn nieuwe persoonlijke update welke outfit(s) het is/zijn geworden.

Ik ben natuurlijk ook wel benieuwd welke outfit jij het leukst vindt! Outfit 1: de witte blouse, Outfit 2: suède jurkje, Outfit 3: pantalon met fancy schoenen of Outfit 4: blogger jurkje en dan met welke jasje ? Laat een reactie achter, want ik ben heel benieuwd wat jullie zouden kiezen en of ik dat dan ook heb gekozen, hihi. Ik ga nu lekker een hapje taart eten ,gezellig kletsen en genieten van de dagen!

Wat zou jij als verjaardag outfit kiezen? 

Misschien is dit ook leuk?

7 comments

  1. Nog gefeliciteerd! Ik vind je outfits tof! Ik ben fan van witte bloesjes en je schoenen vind ik ook super, dus mijn voorkeur zou daar naar uit gaan. Alleen vind ik je blauwe suede jurkje ook gaaf…. Keuzes!

  2. Nog gefeliciteerd! Hoop dat het op de dag zelf erg leuk was en veel plezier op jouw feestje aankomend weekend 🙂
    Enne, dat kledingstress herken ik wel! Ik ben jarig in de zomer en vier het meerdere keren waardoor ik ook zo aan 4 outfits zit haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *