Two piece outfit – kleding uit Kroatië

two piece outfit

Hoi! Een two piece outfit. Ja, mensen ook ik heb zo’n tweedelig kledingsetje. Je ziet dit steeds meer en ook ik vond dat wel grappig. Deze outfit is (denk ik) niet in Nederland te koop. Het setje komt uit Kroatië! In het stadje: Rovinj zijn heel veel schattige en leuke kledingwinkeltjes. Samen met Rianne en Thijs heb ik daar wat rondgekeken en wat leuks gescoord. Dit setje dus. Een two piece outfit vandaag dus.

Rovinj & made in Italy

Het plaatsje Rovinj heeft Italiaanse invloeden en dat kun je zeker terug zien in de kleding. Alles is made in Italy en heeft een Italiaanse stijl. Ik vind dat heel erg leuk! Zo ook dit two peace setje. Ik had eerst een jumpsuit aan met dit streepjes patroon, totdat ik dit setje zag. Deze ging ik maar eens passen en zat ook nog eens goed. Ik vond dit setje gelijk leuker en eens even wat anders. Rianne heeft alleen zo’n broekje gescoord. Ook heel erg leuk!

two piece outfit

Gezellige man

De kleding was relatief wel wat duurder. Voor dit setje heb ik omgerekend 36 euro betaald. In Nederland zou ik dat er niet voor over hebben, maar deze man van de winkel was zo leuk! Het was een Kroatisch man die Nederlands kon. Hij had zichzelf 6 talen aangeleerd, waaronder Nederlands. Hij wilde ‘eruit’ springen met zijn winkeltje, omdat er zo veel concurrentie is (om de zoveel meter zat er precies zo’n zelfde kledingwinkel). Voor de toeristen daar wilde hij dus iets extra’s. En dat is dus zijn talenkennis. In deze vlog zie de shopsessie in Rovinj.

Toen wij aan het passen waren, heeft Thijs een tijdje met de man gekletst. Hij vertelde wat hij in één maand verdient.. Niet zo veel. Toen was voor ons de keuze al snel gemaakt (dit pakje had ik namelijk in een ander winkeltje goedkoper gezien), maar ik gunde het deze man. En zo stonden we buiten met leuke kleding. Rianne een broekje en ik dit two piece setje: made in Italy, haha.

two piece outfit

Foto’s in Kroatië

De foto’s van deze two piece outfit zijn ook in Kroatië gemaakt. Op een mooi plekje vlakbij ons vakantiehuis. Na het avondeten zijn we daar een keer heengelopen. De zon ging al wel langzaam onder, dus werd foto’s maken wel een uitdaging. Maar het is gelukt! Thijs kan dat heel goed :). Kijk maar mee naar de two peace outfit foto’s:

Two piece outfit

two piece outfit

two piece outfit

two piece outfit

two piece outfit

two piece outfit

Op de paal staan allemaal grote steden en de afstand vanaf dat punt er naar toe. Ik vond dat zo grappig en apart dat de two piece outfit foto’s hier genomen moesten worden, hihi (in deze vlog zie je avondwandeling naar de plek toe).  De outfit verder vind ik heerlijk zomers! Je ziet maar een klein stukje buik. Toen ik het topje zag dacht ik eerst: wow, dat is wel heel klein! Hoe gaat dat allemaal passen. Maar het broekje is een high waisted model en zo is alles weer ‘in verhouding’, haha. De strepen erop vind ik heel gaaf en het topje is off sholder. Zo leuk!

two piece outfit

two piece outfit

two piece outfit
Even een selfie maken met de paal, hihi.

two piece outfit

Een leuke outfit op een mooie plaats met een ondergaande zon. Dat waren mijn laatste woorden van deze outfit post, hihi.

two piece outfit

Wat vind jij van mijn two piece outfit?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

14 reacties

  1. Superleuk, ik hou zo van streepjes! Staat je hartstikke goed en het is ook zo’n outfit die best vaak kan: of je nu op terrasje zit, op het strand of naar een festival gaat. En die omschrijving klopt trouwens helemaal bij de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *