The Lion King outfit – Simba crop top-

The Lion King outfit

Hoi!  Ik heb nu echt zo een schattige outfitpost! Maak kennis met: The Lion King outfit. Yes, een outfit geïnspireerd op The Lion King film. Het komt eigenlijk grotendeels door mijn nieuwe crop top. Deze scoorde ik van een Lion King lijn. De rest van de outfit heb ik een beetje Afrikaans Meets Lion King gemaakt. Kijk mee naar de foto’s in The Lion King outfit.

Simba crop top

The Lion King outfit

Hoe is deze The Lion King outfit tot stand gekomen? Nou, tijdens een dagje shoppen in Portugal zag ik bij de Berhska een super schattige crop top met het koppie van Simba (althans, ik denk dat het Simba is) erop.

Als groot Lion King fan, moest ik deze wel hebben. Ik had al verschillende shirtjes gezien met The Lion King erop. Alleen deze was wat subtieler en kan ik makkelijk combineren. Het is een crop top en is dus wat korter. Ik pakte eerst een maat S (heb ik normaal vaak aan tops). Nou, die was wel heel erg klein. Een maat M vond ik ook niet zo geschikt en had ik ineens een crop top in maat L, haha. Ik vind de crop top namelijk zo wat mooier zitten.

Tijdens de vakantie in Portugal had ik een panterprint rokje mee, die super leuk staat bij de crop top. Panterprint en een leeuwtje… Mmhh okeeee. Maar maakt niet uit: het is een leuke combinatie, haha.

The Lion King outfit

Het rokje komt van de Forever21 en heb ik tijdens mijn vakantie in Amerika gekocht. Ik vind de rits aan de voorkant een leuk detail. Om de look nog meer in The Lion King stijl te maken, draag ik mij sneakers uit The Lion King collectie van de Stradivarius. Yes, ook gekocht in Portugal. Aan de sneakers zie je niet gelijk dat het The Lion King is, maar ze stonden tussen allemaal Lion King items.

The Lion King outfit

Ik vind ze echt zo tof! En ze staan leuk onder de outfit. Om een beetje een Afrikaanse vibe aan de look toe te voegen draag ik een oranje haarbandje met bloemen. En mijn geliefde schelpenketting (haha, ook gekocht in Portugal). En dan is The Lion King outfit helemaal af.

Ik ben laatst ook naar de film geweest en had deze look aan, haha. Mijn vriendinnen vonden het echt geniaal. In stijl heb ik naar de mooie film gekeken en had zelfs kippenvel op het eind. Wat een prachtige film! Ben je er nog niet heen geweest?! Ik raad hem je zeker aan.

The Lion King outfit

Je hoeft natuurlijk niet helemaal in stijl te gaan zoals ik ging, haha. En om deze outfitpost af te sluiten nog een leuke foto waar mijn vader bij staat. De foto’ s zijn tijdens de vakantie gemaakt en mijn vader was lekker flauw aan het doen. Ik zei: dan komt deze foto er ook bij, whaha.

The Lion King outfit

Wat vind jij van The Lion King outfit?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

25 reacties

  1. Ben onlangs ook naar de Lion King gaan kijken en vond het mega. Ben verzot op die film. Heb in Kenya gewerkt en gewoond en dat land heeft een speciaal plaatsje in mijn hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *