Sweater weather – nieuwe trui voor mijn vriend-

Hoi! In deze tijd van nog best veel thuis zitten/werken is een chill setje kleding altijd fijn. Als ik eerlijk ben is het echt sweater weather voor mij in deze tijd. Een trui zit eigenlijk altijd fijn en is makkelijk te dragen. Ja, ik draag nu veel truien, maar ik ben niet de enige. Thijs draag eigenlijk ook alleen maar truien. Sweater weather voor hem en haar!

Sweater weather

De liefde voor truien is groot bij ons in huis. Ik draag ze graag omdat ze lekker zitten. Een oversized trui is helemaal fijn, maar sowieso zitten truien nooit echt strak. Ze zitten altijd iets wijder en dat is fijn. Zeker als je veel thuis bent. Dan heb je een fijne trui aan, maar ziet er nog leuk uit.

Ik heb best veel truien gekocht de laatste tijd, haha. Tijdens het thuis werken droeg ik deze heel veel. Nu ik weer naar school ga, wil ik ook wat meer jasjes weer gaan dragen. Maar de trui blijft nummero uno ! Ik heb truien met leuke prints of juist een fijn stof. Een paar gave kettingen erop en je hebt zo een toffe look. Comy en ziet er leuk uit.

De stijl van Thijs bestaat eigenlijk ook uit alleen maar truien, haha. Met het koude weer draagt hij een t-shirt met daarover heen een lekkere trui. Hij heeft veel van die katoenen truien. Niet hele dikke truien, maar ook niet te dun. Beetje van van die ‘tussenin truien’.

Nieuwe trui van HemdvoorHem

sweater weather

Ik draag die ook vaak, maar ook wat dikkere truien. Daar is Thijs minder van. Toch hebben we op de site van HemdvoorHem een iets dikkere trui gevonden voor hem. Ook hij heeft het soms koud… Deze trui is van het merk: Redmond casual. Toen ik de trui eerst zag, vond ik het een beetje een’ opa trui’  zoals ik dat noem…

sweater weather

Maar toen Thijs hem eenmaal aan had oogt de trui weer heel anders. Hij heeft niet echt zo’n soort trui en al helemaal geen grijze. Een nieuwe toevoeging aan zijn kledingkast. Het is een beetje een gemêleerde grijze trui. Dat geeft een erg leuk effect. De trui is ook lekker warm. Er zit een elastieke band aan de onderkant zodat de trui goed aansluit.

Liefde voor truien

sweater weather
Ik draag ook wel eens een trui van Thijs.

Een iets andere trui om toe te voegen aan de truien collectie van Thijs. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik de truien van Thijs ook lekker vindt zitten. Ze zitten mij lekker oversized, haha. Heerlijk warm. Andersom is het minder. Thijs zal nooit een trui van mij aan doen: past simpel weg gewoon niet, haha.

sweater weather

Onze liefde voor truien is wel duidelijk denk ik zo. Het zit gewoon fijn en je kunt er leuke looks mee maken.In de tijd van veel thuis zitten, groeit de liefde voor truien alleen maar meer heb ik het idee. Straks wordt het weer wennen als het lente zonnetje komt en we t-shirts aan kunnen!

sweater weather

Draag jij en/of je partner graag truien?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

[shopsuite_snippet id=54d2]

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *