Sterling zilveren kettingen van Selected Jewels

Sterling zilveren kettingen

Hoi! Dat ik van kettingen houd is geen geheim denk ik. Ik draag bijna elke dag wel een kettinkje. En dan het liefst van die kleine kettinkjes met een figuurtjes of iets eraan. Ik moet zeggen dat ik veel gouden of bronzen kettingen in mijn collectie heb. En nu kan ik er mooi drie sterling zilveren kettingen aan toe voegen. Ik laat ze je zien !

Sterling zilveren kettingen

Bij Selected Jewels hebben ze sterling zilveren kettingen. Maar ook andere dames sieraden zoals ringen , oorbellen en armbanden van sterling zilver. Maar wat is dat sterling zilver precies?

Sterling zilver is de meest bekende legering zilver. Dit wordt vaal gebruik om sieraden mee te maken. Puur zilver is te zacht om sieraden mee te maken. Vandaar dat er sterling zilver gebruikt wordt. Het is een mengsel van 92,5 % puur zilver en 7,5 % andere metalen (meestal koper).

Sterling zilveren kettingen

De zilveren kettingen die ik heb, zijn dus hiervan gemaakt. Dat is ook wel te zien. De kettingen zien er prachtig uit en voelen heel fijn aan. Ik zal je laten zien welke drie items ik heb gekozen!

Een maantje


De eerste zilveren ketting die ik je laat zien is een maantje. Mijn oog viel eigenlijk gelijk al als eerste op dit schattige maantje. Ik heb kettingen met een sterretje, maar een maantje ontbrak nog. De ketting is niet super lang, maar dit is wel degene die het langste kan van de drie kettingen. Een mooie en subtiele ketting.

Rondjes


Deze kettingen vond ik er gelijk al bijzonder uitzien. Deze ketting met rondjes lijkt mij leuk om te combineren met eventueel een andere langere ketting erbij. Ik vind het een feestelijke ketting. Leuk voor een sjieke gelegenheid. De rondjes glimmen mooi moet ik zeggen. Deze ketting staat leuk bij een nette witte blouse bijvoorbeeld!

Kruis

Sterling zilveren kettingen
En de laatste ketting is misschien wel mijn favoriet. Het is een hele fijne ketting met een klein kruisje eraan. Ik vind hem so cute! Dit kettinkje is ook wat korter en ik vind het een leuk detail aan een outfit geven. Ik denk dat ik deze ketting vaak ga dragen de komende tijd. Echt super leuk bij een trui of een blouse!

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe sterling zilveren kettingen. Een weet ook zeker dat ik ze vaak ga dragen. Ik hou echt van dit soort minimalistische kettinkjes. Als het goed is blijven ze ook lang mooi en anders kan ik ze altijd oppoetsen heb ik gehoord. Echt sieraden waar ik blij van word! En zilver had ik nog niet veel, dus daar kan ik nu ook leuk mee combineren!

Draag jij liever zilver of gouden sieraden?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Misschien is dit ook leuk?

15 comments

  1. Wat een leuke, subtiele kettinkjes. Vooral het maantje, heel leuk! ♥️🌙 Ik draag zelf het liefste zilveren sieraden. Witgoud vind ik ook heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *