Spijkerpak outfit – met nieuwe sneakers-

spijkerpak outfit

Hoi! Ik heb zo een nieuw tof item in mijn kast hangen. Namelijk een spijkerpak! Vandaar deze spijkerpak outfit post. Ik ben er echt zo happy mee! Tijdens mijn vakantie in Portugal is mijn oog op dit spijkerpak gevallen. En heb zal je verbazen in welke winkel ik deze gevonden heb. Het is best een bekende winkel, haha.

Spijkerpak

spijkerpak outfit

Tijdens een dagje shoppen in het grootste winkelcentrum van Lissabon (Colombo Centre) liepen we de Primark binnen. Even snel kijken zeiden we tegen elkaar. Want tja, deze winkel heb je immers ook in Nederland. Maar dat snel kijken werd snel anders toen mijn oog viel op dit spijkerpak. Dit is precies waar ik al een tijdje naar op zoek ben.

spijkerpak outfit

Lange pijpen en korte mouwen en een spijkerstofje. Mijn eeuwige zoektocht naar een spijkerpak hield hier op! Ik had er eentje gevonden. Oké, de stof is niet echt van spijker, maar van katoen. Anders zou het pak ook wel zwaar zijn om te dragen. Maar het ziet er wel uit als spijker.

spijkerpak outfit

Even passen en voor 27 euro nam ik dit spijkerpak mee. Ik ben er zo blij mee! Misschien is deze ook wel in Nederland te koop of te koop geweest. Maar mijn oog viel er toevallig in Portugal op en ik twijfelde geen seconde, haha. En zeker niet voor dat prijsje.

Nieuwe sneakers

Natuurlijk heb ik gelijk een leuk spijkerpak outfit klaar staan. In Portugal scoorde ik ook super toffe nieuwe sneakers bij de Stradivarius. Een paar grote lompe sneakers . Ik hou ervan. Volgens mij komen deze van een soort The Lion King lijn. Hoe leuk is dat?! Ik ben helemaal verliefd op deze mooie sneakers.

Spijkerpak outfit

En om de spijkerpak outfit helemaal af te stijlen in Portugeeste stijl heb ik mijn schelpen kettinkje om die ik van mijn schoonmoeder heb gekregen daar. Deze zag ik op een marktje in het stadje Obidos. En staat er super leuk bij. En mijn geliefde haarbandjes zijn ook niet meer weg te denken uit mijn looks. Dit oranje gebloemde haarbandje heb ik nog in Nederland bij de Primark gescoord voor 3 euro. Echt een leuke toevoeging aan de spijkerpak outfit.

spijkerpak outfit

spijkerpak outfit

Het spijkerpak is ook leuk te combineren met een leren jasje of ander leuk gekleurd jasje. Yes, ik ben er helemaal blij mee en ga er zeker veel plezier van hebben. De sneakers zijn ook onder zo veel outfits te combineren. Echt zo gaaf. Ik ben helemaal blij met al mijn nieuwe items.

Wat vind jij van mijn spijkerpak outfit? 

Misschien is dit ook leuk?

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *