Space star outfit met jasje van de Stradivarius

space star outfit

Hoi! Een space star outfit. Hoe kom je daar dan bij Merle? Een tijdje terug heb ik bij de Stradivarius een jasje gekocht die mij een beetje aan de ruimte, sterren en het heelal deed denken. Ja, ik heb een bijzondere fantasie, haha. Het jasje vind ik echt zooooo leuk! En daarbij vond ik een shirtje met sterretjes. Dat matcht toch ook met de ruimte en alles? Dan nog een ‘stoere’ zonnebril erbij en hoppa: een space start outfit! Kijk verder voor foto’s van deze outfit.

Space star outfit

Ik weet niet, maar de outfit zo bij elkaar doet mij dus aan de ruimte denken. Het jasje voelt namelijk aan als fluweel. Een beetje zo’n velvet idee. Echt heel erg gaaf! De kleur vind ik ook wel apart. En nu komt het leuke! Het jasje was in de aanbieding bij de Stradivarius voor maar €19,95! Meennemen die hap! Haha. In mijn hoofd had ik dus een beeld bij het jasje: het heelal en sterren. Bij The Sting zag ik in de sale (€5,-) een shirt met sterretjes en maantjes. In mijn ogen een goede match

 

space star outfit

space star outfit

space star outfit

Een misschien wat ‘simpele’ spijkerbroek erbij maar dat vind ik juist mooi. Deze komt van de H&M en is een midwaist. Dat zit zo fijn en mooi! Het riempje (ook van de H&M) vond ik wel een mooie toevoeging. En ik vind het nu ineens weer leuk om een riempje te dragen. Op de één of andere manier past dat. En de zonnebril die ik een tijdje geleden gekregen heb, past gewoon helemaal. Haha, toevallig hè: alles past leuk bij elkaar. Oordeel zelf ;). 

space star outfit

space star outfit

space star outfit
Oké en nog een matchtend detail: een minimalistisch sterretjes ketting, hihi. En sneakers voor een sportieve twist aan de outfit en in de lente loop ik gewoon graag op sneakers, haha.

space star outfit

space star outfit

space star outfit

space star outfit

De foto’s zijn gemaakt in een straatje in Dieren vlakbij het huis van mijn vriendje. Een schattig en leuk straatje en goed voor foto’s dus. De space star outfit vind ik echt heel leuk voor de lente. Het jasje kan natuurlijk altijd nog uit als het warm wordt en dan heb ik een leuk shirtje aan. Me is happy met deze outfit. En ik ga deze vast vaak dragen.

space star outfit

Wat vind jij van de space star outfit?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *