Sneaker seizoen! – veel kleur

Hoi! Het sneaker seizoen is weer van start gegaan! Yes, ik ben daar helemaal blij mee. Sneakers kun je het hele jaar door dragen, dat klopt. Alleen ik draag ze niet het hele jaar door. In de winter draag ik liever laarsjes of boots. Dat is wat warmer aan mijn voeten dan. Laatst zei ik tegen een collega op school: het is nu halverwege april en ik weiger nog ‘winterschoenen’ aan te doen. Vanaf nu draag ik alleen sneakers. Ik vertel je waarom ik sneakers zo leuk vind.

Sneaker seizoen

Als kind zijnde droeg ik volgens mij al graag sneakers. Meestal had ik ze met een leuk kleurtje. Toen hield ik al van kleur en dat zag je terug in mijn schoenen. Ik zie tegenwoordig zo veel toffe sneakers, ook voor kinderen. De Sneakers van Shoesme zijn bijvoorbeeld ook heel erg leuk. Een online webshop met allemaal kinderen schoenen. Ideaal om zo een overzicht te hebben en je kunt per maat selecteren. Nu het mooie weer eraan komt, kun je een kijkje negenbij de kinder sneakers sale pagina. Wie weet scoor je voor je kindje een paar leuke sneakers voor de lente en zomer. Want wie wordt er nou niet blij van sneakers?

Kleine Merle hield dus van leuke en opvallende sneakers. Daar is geen verandering in gekomen kan ik je vertellen. Ik heb zeker wel tien paar sneakers in huis staan. Haha, best erg eigenlijk…. Een aantal sneakers draag ik steeds wat minder. De sneakers met veel kleur erin ga ik juist meer dragen. Zeker mijn nieuwe aanwinsten van NA-KD ga ik veel dragen. De sneakers zijn een een beetje wit/beige en hebben veel kleurrijke details.En ondanks de vele kleuren zijn de sneakers overal mee te combineren.

Veel kleur

Ook mijn witte sneakers met roze en groene details zijn top. Deze heb ik de afgelopen periode al vaak aangehad. Ze staan leuk onder een jeans maar ook onder mijn flared broeken of een jurkje. Sneakers kun je overal onder dragen. Wanneer ik een drukkere outfit met veel kleur aan heb, zou ik even kijken welke sneakers ik eronder draag. Het moet niet te veel worden. Maar wanneer je een beetje kleur in je outfit hebt, is een gekleurde sneaker er heel erg leuk bij. Dat had ik vroeger al door, haha.

sneaker seizoen

Sneakers lopen altijd fijn vind ik. En je hebt ze in zo veel verschillende vormen en maten. Dat vind ik er zo leuk aan. Je ziet niet snel iemand met dezelfde sneakers als jezelf rondlopen. Ik vind dat altijd erg leuk. Zo zijn we allemaal uniek. Kleding leg ik altijd de avond van te voren klaar wat ik aan ga doen. Sneakers niet…. dus in de ochtend kan ik wel een beetje keuze stress hebben dit sneaker seizoen.

Draag jij graag sneakers?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192