Sneaker looks – favo sneakers

Hoi! Sneakers kunnen altijd en overal. Draag ze onder een jeans of onder een jurkje voor een sportieve look. Ik ben zelf dol op sneakers en draag ze graag en vaak. In deze sneakers looks post wat outfits met mijn favoriete sneakers. Ik ben benieuwd welke sneaker looks jullie het leukste vinden. 

Sneaker looks

Onder een rokje


De eerste van de sneaker looks is een look van kort geleden. In deze outfit kun je mij uittekenen. De items komen van NA-KD en de sneakers heb ik online besteld. De witte/beige sneakers passen helemaal bij het lichte rokje en witte topje. Een lief en luchtig lookje. Door de sneakers een stoere touch. Van deze lichte sneakers kunnen onder veel outfits. Net als de Saucony sneakers dames.

Onder een strak jurkje

Wanneer het van dat tussen weer is, vind ik een jurkje met sneakers een fijne uitkomst. Hier kan ook leuk een leren jasje of spijkerjasje overheen. Een lieve en stoere look. Helemaal met mijn witte/panterprint sneakers van Adidas. Deze heb ik al een tijdje maar blijven leuk en fijn. Een goede combi voor onder een jurkje.

Onder een jeans

Onder een jeans kunnen alle sneakers wel. Om door te gaan met panterprint heb ik nog een sneaker met deze print. Deze sneakers kunnen bij zo veel outfits. Misschien een wat ‘drukkere’ print maar zoals je bij deze outfit ziet, prima te combineren.

Mijn favo sneakers

sneaker looks
Misschien wel mijn meest favo sneakers zijn deze van de Stradivarius. Deze heb ik al een lange tijd maar blijven leuk. Ik draag ze vaak en graag. Door de neutrale kleuren passen ze bij veel outfits. En de subtiele zebraprint is niet al te aanwezig en hierdoor goed te combineren. De dikke zool is heel sportief en fleurt elke outfit op. Ik ben in love met deze sneakers. Tof onder een jeans zoals je ziet maar ook onder een flared pants.

Eigen sneakers

sneaker looks
Mijn meest unieke sneakers in deze sneaker looks zijn wel mijn eigen Girls-Things sneakers. Hoe tof zijn deze gemaakte sneakers? Als cadeau gekregen van Thijs. Hij heeft via Insta iemand gevonden die sneakers beschilderd. Echt zo gaaf. Deze sneakers gaan niet onder elke outfit. Waarom? Omdat ik er zuinig op ben, haha. Wil ze niet al te vies maken. Helaas is dat niet echt gelukt…

Maargoed: sneakers zijn er om gedragen te worden. En ik draag ze graag en met veel plezier. Vaak lopen ze net beter dan een sandaaltje of een laarsjes. Plus: altijd en overal mee te combineren. Op hele warme dagen ruil ik mijn sneakers echt wel in voor een sandaaltje hoor. En in de winter draag ik ook prima een laarsjes. Maar mijn voorkeur zijn….. Sneakers!

Welke sneakers uit de sneaker looks vind jij het leukst?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *