Snake print flared pants outfit

snake print flared pants

Hoi! Je ziet ze veel: snake print flares pants! En yes, ook ik heb er eentje. Ik dacht even bijzonder te wezen met deze broek. Hij komt helemaal uit Amerika! Maar ook hier in Nederland zie je steeds meer van dit soort snake print flared pants. Echt super leuk! In deze post laat ik je twee outfits zien met mijn nieuwe broek. Eén outfit is wel heel toepasselijk voor mij en mijn blog.

Snake print flared pants

Als je mijn Los Angeles vlog gezien hebt, waarin we naar de Walmart gaan. Dan heb je deze broek al snel voorbij zien komen. Deze broek scoorde ik namelijk in een supermarkt (in Amerika heeft een supermarkt echt werkelijk alles, zelfs kleding dus) voor 8 dollar! Dat is misschien iets van 7 euro. Dat is nog eens lachen dacht ik zo.

Het is dus zo’n snake print flared pants. Deze broek is een soort mix van een legging en een wijd uitlopende broek denk ik. Bij de boven benen zit deze strak en dan lopen de pijpen wat wijd uit beneden. Ik dacht eerst: dit staat mij niet, zal ik het figuur wel niet voor hebben. Ik zag in Amerika meer meiden met zo’n broek rondlopen, dat ik er toch benieuwd naar werd. En in de supermarkt viel mijn oog dus op een bruine slangenprint broek.

snake print flared pants

Met hoop van zegen ging ik deze passen. En warempel….. de broek zat nog leuk ook! En nog wel fijner: de broek zit echt heerlijk. Ik kan deze elke dag wel dragen, zo fijn zit ie. Het is ook een fijn zacht stofje. Niet te beschrijven, maar oh zo fijn. Het is een high waisted broek met elastiek aan de bovenkant. Zit fijn en mooi!

Outfit 1

Maar goed: waar combineer ik dan zo’n broek mee? Op de ene outfit draag ik een zwarte blouse op de broek. Deze is iets korter en dat vind ik wel een grappig en speels effect hebben. De blouse valt iets over de broek heen. Dat vind ik wel leuk. Sneakers vind ik ook zeer grappig onder de broek staan.

snake print flared pants

Outfit 2

De andere outfit is voor iets mooier weer. Daar combineer ik de broek met een crop top. Deze heb ik ook in Amerika gescoord. Er staat Girlfluence op. Ik vond dit zo grappig! Mijn blog heet Girls-Things en ik ben een soort influencer. Dat gecombineerd, dan krijg je Girlfluence, haha. Daaronder draag ik dan sleehakken om de look af te maken. Lekker vrolijk!

snake print flared pants

Ja, ik ben heel blij me de snake print flared pants! Deze broek zit zo lekker en is super leuk. Eens kijken of ik hier in Nederland ook nog zo’n soort broek kan scoren. Love it! En ik kan nog zo veel meer toffe outfits maken met deze broek. Jippieeee. 

Wat vind jij van de broek?

P.S met gevaar voor eigen leven heb ik een aantal van deze outfit foto’s tussen de eenden gemaakt. Die beesten kwamen op mijn afgelopen joh! Brr, niks voor mij als grote vogelvriend (not!) .

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *