Sleehakken van de Van Haren (budget proof!)

Hoi! Sleehakken. Ze zijn al lang in en het zijn de enige hakken waar ik echt een soort van lekker op kan lopen. Met mijn zwakke enkels zijn hakken niet altijd echt een goed idee. Toch vind ik het wel leuk om op hakken te lopen (zo af en toe). Sleehakken lopen een stuk fijner en zien er in de zomer super leuk uit! Ik had een paar sleehakken, maar deze waren gewoon echt versleten (ik heb er niet eens vaak opgelopen, lol). Nu liep ik vorige week de Van Haren binnen liep (echt bijna letterlijk) tegen een paar sleehakken aan. Ze waren niet te hoog en vooral niet te duur. Lees verder om te zien wat de prijs is en hoe leuk de schoenen zijn!

Sleehakken Van Haren


Tadaaaa! Een zwart paar sleehakken! Nu ga ik gelijk met de deur in huis vallen… hoe duur zouden deze schoenen zijn? Wat denk je? Ik zat er in ieder geval helemaal naast, haha. De schoenen kosten namelijk maar €12,90?!! Serieus! Dat is toch een leuke prijs voor een paar sleehakken. Ik was gelijk verkocht, haha. De sleehakken zijn namelijk ook nog eens mooi.


De banden van de schoenen zijn van elastiek. Ze sluiten daardoor mooi aan om je voeten. En aangezien ik kleine en smalle voeten heb, is dat zeker handig. De schoenen kocht ik dan ook in maat 36 (mini voetjes, haha). De schoenen waren ook nog in andere kleuren verkrijgbaar: donker blauw, wit , taupe kleur en grijs. Mij leek zwart wel mooi, dat kan overal bij. Wit leek mij ook wel mooi, maar die was al uitverkocht. Alleen maat 38 was er nog, thats too big for me.


De hak lijkt wel op een soort espadrille hak. Het doet mij een beetje aan jute denken, haha. De hak zal ongeveer 5 /6 cm hoog zijn. Hier kan ik nog prima op lopen en door het elastiek zit de schoen ook goed strak om mijn voet. Ik krijg er gelijk een strand gevoel bij. Heerlijk!

Summer proof


En met een knal kleurtje op je nagels is het helemaal vrolijk!

Sleehakken

Ik ben blij met mijn nieuwe sleehakken! (de oude liggen trouwens in de zak van Max). Deze ga ik zeker met plezier dragen. Het zijn geen schoenen om kilometers mee te lopen. Dit zijn zogenaamde ‘zitschoenen’. Met mooi weer en een maxidress aan en dan deze schoenen. Waahh, love it!  Deze schoenen gaan zeker mee in mijn koffer naar Zuid-Frankrijk. Echt super leuk!

Wil jij nou ook deze leuke schoenen shoppen? Neem een kijkje in één van de Van Haren winkels of op de online Van Haren webshop. Ik ben wel benieuwd hoe jij deze schoenen zou stylen?!

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Ok, dit gaat heel gek klinken, maar ik heb precies dezelfde alleen heb ik die al een aantal jaar geleden gekocht. Gek he? Ik vond ze in eerste instantie lekker zitten, maar ik kan niet lopen op die zool. Dat stofje gaat bij mij onwijs pijn doen. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *