Slangenprint broek outfit met oversized jack

slangenprint broek outfit

Hoi! Ik ben stiekem nog helemaal dol op de slangenprint. Ik heb ondertussen al drie slangenprint broeken, een slangenprint top en twee slangenprint bikini’s. Jep, lichtelijk verslaafd mag je mij wel noemen, haha. Een van de slangenprint broeken heb ik nog niet laten zien! Maar in deze slangenprint broek outfit post komt daar verandering in.

Slangenprintje op de broek

Maar wat draag ik dan in deze slangenprint broek outfit? Juist, mijn nieuwe broek met slangenprint. Deze heb ik gescoord in mijn eigen winkel waar ik werk. Deze was in de sale en voor mij ging er nog wat personeelskorting af. Ding koste geen drol meer. Tja, dan kan ik deze niet laten liggen…. (herkenbaar??)

De broek is een wat wijder model en loopt wijd uit bij de benen. Er zit een hele toffe riem bij, die echt de broek nog leuker maakt. Het is een one size model, maar zit mij perfect. De lengte is goed en van boven zit elastiek, dus dat past altijd. De riem was wel wat lang, maar dat heb ik opgelost met een elastiekje om het overige riem deel doorheen te halen.

De rest van de look

De broek combineer ik met mijn nieuwe shirt van de Primark (maar 3 euro!!). Ik vind een zwarte top het mooiste op deze broek. En dan het liefst niet een top met een drukke print of iets. Wordt anders een beetje druk.

Onder de broek draag ik mijn Birkenstock slippers. Maar sneakers of iets kunnen er ook goed onder. Als ik eerlijk ben staat een slippertje of iets het leukst.

slangenprint broek outfit

En mocht het wat kouder worden, dan kan mijn nieuwe oversized spijkerjack er leuk overheen. Deze scoorde ik in de sale bij de H&M voor 16 euro. Ik vind het jack echt zo gaaf. De lichte kleur spijker vind ik erg mooi en de rafels onder maken het jack wat stoer.

En om de look nog wat meer ‘ hippie’ te maken, heb ik een haarbandje in. Deze komt ook van de Primark en was 3 euro. Ik vind deze echt cute! 

Slangenprint broek outfit

slangenprint broek outfit

En dan hebben we de slangenprint broek outfit helemaal gehad. De broek zit echt zo fijn! Je voelt amper dat je deze aan hebt. Zo chill. Echt een fijn item voor in mijn kast. Ik denk dat ik deze broek vaak ga dragen.

slangenprint broek outfit

Draag jij ook graag slangenprint items? En wat vind je van de outfit en foto’s? Laat een reactie achter! 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *