Sieraden van ‘ Hey Valerie’ winactie !

Hoi! Ik ben dol op sieraden. Dat is wel te merken. Ik draag denk ik wel bijna elke dag een ketting. Ja, kettingen zijn wel mijn favoriet. En in deze post mag ik wat sieraden weggeven! En nog een heel leuke accessoire. Lees verder hoe je mee kan doen en wat je kan winnen.

Sieraden van ‘ Hey Valerie’

sieraden van Hey Valerie

Sieraden zijn altijd leuk om te dragen. Ze kunnen net dat beetje extra aan je outfit geven. Een leuke ketting, een mooie armband of gave oorbellen. Wij vrouwen zijn er maar dol op!

Sinds ik een kleurentest heb gedaan welke kleuren mij goed staan, weet ik ook dat zilveren sieraden mij het beste staan. Ik ben een wintertype en kan koele kleuren het beste hebben. En dus ook zilveren sieraden (die zijn ook wat koeler).

Ik doe mijn gouden sieraden echt niet weg hoor en draag deze ook nog steeds. Maar merk dat ik onbewust toch meer zilver ga dragen. En op zich staat dat ook bij veel outfits van mij erg leuk.

Vandaar ook deze mooie zilveren kettingen van ‘ Hey Valerie’. Met bijpassende oorbellen! Het glimt en glittert aan alle kanten en dat is altijd mooi. Deze set is mooi te dragen naar een feestje met een gave jurk. Of juist om je outfit net een extra tough te geven. I  love it! 

sieraden van Hey Valerie

En dan nog een mooi fashion item: een sjaaltje. Sjaaltjes zijn altijd handig om te hebben. Ze kunnen je outfit net een extra iets geven. Net even een extra item of kleurtje aan je look. Dit zijde zachte sjaaltje heeft een super frisse uitstraling en strepen zijn altijd goed om te dragen.

En het leuke van allemaal is! Ik mag het sieraden setje en het sjaaltje weggeven. Je kan dit dus winnen. Hoe leuk?! Even voor de ‘ corona veiligheid’: ik heb het sjaaltje alleen gedragen voor de foto en daarna gewassen. De ketting heb ik gedragen voor de foto en daarna met rust gelaten. En de oorbellen heb ik al helemaal niet in gedaan (heb ook geen gaatjes, haha).

Winactie

En hoe kan je deze toffe items winnen? Op mijn Instagram staat een foto van de winactie:

Volg mij op Instagram.

Volg Hey Valerie op Instagram.

– Like de foto van deze winactie op mijn Instagram.

– Tag minimaal twee vriendinnen onder de foto die de winactie ook leuk vinden.

– Extra kans: Post de winactie in je story en tag mij & Hey Valerie.

sieraden van Hey Valerie

Op naar mijn Instagram pagina dus ;). En heel veel succes! De winnaar maak ik  donderdag 21 mei bekend (juist, met Hemelvaart)  en krijgt van mij een berichtje via zijn/haar Instagram.

En kan je niet wachten, neem dan een kijken op hey-valerie.com en bekijk alle toffe sieraden daar. Super verleidelijk.. I know.

Draag jij veel sieraden? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *