Sieraad en kaart van Jewels of love

sieraad en kaart

Hoi! Een sieraad en een kaart. Deze combinatie heb je misschien niet meteen in gedachte. Bij de webshop Jewels of Love wordt deze combinatie wel aangeboden! Je kunt hier namelijk een kaart uitzoeken met bijpassend sieraad. Een ketting of armband. Dat klinkt toch leuk?! In mijn oren klinkt dit als een heel leuk en speciaal cadeautje. Ook ik heb een kaart en ketting mogen ontvangen van Jewels of Love. Ik laat je de kaart en ketting zien en alvast wat van de nieuwe kaarten die eraan gaan komen!

sieraad en kaart
Als eerste heel even de verpakking! Normaal laat ik niet vaak zien hoe items verpakt zijn, maar Jewels of Love maakt er echt werk van. Hoe schattig is dit gedaan?! Wanneer je je pakketje openmaakt, krijg je gelijk een glimlach op je gezicht.

Sieraad en kaart

sieraad en kaart
Je kunt dus kiezen uit verschillende kaarten in de webshop. Daarbij kun je dan weer kiezen of je er een ketting of armband bij wilt. En deze kan je ook weer helemaal samenstellen! Je kiest je kleur armband/ketting en vervolgens de kleur kralen die je eraan wilt. Een gepersonaliseerde ketting of armband met een kaart met een leuke of inspirerende tekst. Ik koos voor een gouden ketting met rode kralen en de kaart met de tekst: ‘Onthoud altijd: val in slaap met een droom , word wakker met een doel’. Ik vind dat een hele mooie en inspirerende tekst.

sieraad en kaart
En de ketting is een lekker opvallend item geworden. De rode kralen zijn echt rood rood (ik hou daar van!). Plus rood wordt DÉ kleur van de herfst en winter zegt men…. Zo ga ik alvast mee met de mode ;).

 

sieraad en kaart
Dan heb ik nog drie kaarten gekregen die ook binnenkort aan de collectie toegevoegd worden. Deze teksten zijn ook allemaal erg leuk. Vooral de middelste vind ik geinig.

sieraad en kaart
En de kaarten kun je ook echt opsturen! Het zijn echte kaarten. Ik ga ze denk ik nog niet sturen, haha. Ik ga ze een mooi plekje op mijn kamer geven, kan ik de teksten altijd nog lezen.

sieraad en kaart
Jewels of Love is een leuke webshop om eens een kijkje te nemen. Een kaart en sieraad is zeker een leuk verjaardagscadeau idee. Het is net even anders en super schattig! Op de site staan dus nog meer kaarten en deze zijn ook los te koop. Net als de sieraden. En er zijn nog veel meer sieraden en andere accessoires te krijgen op de site.

Wat vind jij van de sieraad en kaart?

 

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *