Shoplog: Primark, Stradivarius, Van Delft en FashionByDemi

shoplog

Hoi! Een nieuwe shoplog weer, jeej! Het is wat: ik maakt eigenlijk nooit vaak shoplogs, maar nu komen er aardig wat voorbij. Oepsssss. Vaak spaar ik wat items op die ik door de maand bijvoorbeeld heb gekocht en die laat ik dan zien in een shoplog. Deze shoplog staat vooral in het teken van mijn shopmiddag in Den Haag. Ik ging daar onder andere naar de Primark en Stradivarius. Verder heb ik nog wat items van de Van Delft pepernoten winkel en shopte ik een gave broek online bij FashionByDemi. In deze shoplog zie je alles voorbij komen!

In Den Haag heb ik dus wat leuke items geshopt. Er staat daar ook een vlog van online. Je ziet dan waarom ik naar Den Haag ging en eigenlijk een weekendje weg ging :). Je ziet dan welke winkels we in zijn gegaan en dat ik bij twee van deze goed geslaagd ben! De Primark en de Stradivarius. Bij de Primark is het ook lastig om met lege handen de winkel uit te lopen, haha. Toch viel het deze keer reuze mee. De kleding vond ik niet zo heel spectaculair en wat ik leuk vond, was er niet in mijn maat. Verder vind ik de Primark in Den Haag wat rommelig. Jammer :(. De Stradivarius daarentegen vind ik heel mooi! Leuke winkel met leuke items. Ik scoorde daar ook iets heel gaafs!

Verder ben ik in Arnhem langs de Van Delft pepernoten winkel geweest en bijzondere smaken pepernoten gekocht.  Online heb ik ook nog wat gekocht bij FashionByDemi. Ik ben eigenlijk helemaal geen fan van online bestellen, maar in de video leg ik uit waarom ik dit toch besteld heb. En ohja, de trui die ik in de video draag is ook nieuwe. Vertel ik ook meer over in deze shoplog ;). Veel kijk plezier!

Shoplog: Primark, Stradivarius, Van Delft en FashionByDemi:

Nou, ik kan er weer tegenaan deze winter, haha. Twee lekker warme wintertruien. Oké, met eentje daarvan doe ik samen met mijn moeder. Of misschien haal ik er ook nog zelf een?! Hmm, even over denken, haha. Ik werk zelf in die winkel, dus kan altijd zien of er nog wat zijn. Kom jij ook een keertje langs bij de Paisley? Haha. De andere trui van de Stradivarius is echt zooooo fijn! Ik heb deze al aangehad en wil er in wonen, haha. Zo lekker zacht :). En natuurlijk staat de bordeaux rode pantalon er gaaf onder! Hier komen zeker nog outfit foto’s van. En misschien ook wel van de andere trui.

Ik ga nu in mijn luiaard pyjama lekkere pepernoten eten, haha. De sint is nu in het land, dus dan mag dat ;). Ik hoop dat jullie deze shoplog leuk vonden en er wat ideetjes uit opgehaald hebben, wat er zoal in de winkels ligt :). Vergeet bij de video geen duimpje omhoog te doen!

Welk item vind jij het leukst? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *